salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Syl am intrat pe link-ul afisat de tine si am o intrebare, tu ai reusit sa deschizi aceste teste?la mine nu merge, unele au parola iar altele nici macar nu se incarca!
Syl am intrat pe link-ul afisat de tine si am o intrebare, tu ai reusit sa deschizi aceste teste?la mine nu merge, unele au parola iar altele nici macar nu se incarca!
La mine au mers toate. eu le-am putut descarca, exceptand pe cele marcate "copyright". :hm:
Syl cred ca am inceput sa le dau de capat, am reusit sa incarc unul, perseverez!
perseverenta reprezinta cheeia succesului, nu-i asa? trebuie sa astepti secundele acelea contracronometru pe 4shared. depinde si de cat de bine iti descarca PCul
:thumbup:
syl 1978 multumim frumos pt teste, sunt bune intr-adevar.
cred ca seamana cu ce vom da noi saptamana viitoare. printre ele e si unul cu intrebari de personalitate am observat, cu rezultate cu tot. interesant..