avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Din ce am citit pe forumul martie 2010,am inteles ca dupa reparitie a fost respins un candidat,asa au scris atunci,motiv pentru care s-au chemat urmatorii ( urmatoarea medie),asa ca putem primi telefon oricand.
Sper ca nu verifica si amenzile de parcare !
cine nu a fost condamnat ori sanctionat administrativ nu are de ce sa isi faca probleme, oricum, nu cred ca avea ce sa caute la acest examen, iti dai seama ce ar fi in presa daca s-ar afla ca un procuror ori judecator a fost condamnat pentru o infractiune , indiferent ce gen......:P
nu e vorba de sanctiuni contraventionale, ci de sanctiuni cu caracter adminstrativ prev de art 91 CP, dispuse in baza art 18 ind 1 de catre procuror in dosare de urmarire penala
Salut! Eu am sunat la CSM joia trecuta, am intrebat care ar fi data cu aproximatie pt repartii si mi-au spus ca nu stiu sigur, mai dureaza 1 saptamana sau 2. Am inteles ca nu s-a intrunit comisia medicala ca sa valideze rezultatele. Oricum trebuie efectuate analizele de sange si urina, care am inteles ca dureaza. Buna reputatie am inteles ca era "in curs".
Din auzite stiu ca la buna reputatie se verifica, in baza cererii depuse de noi la politie, date din evidenta personala care nu apar in cazier, (arestari preventive, amenzi administrative, etc)

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)