avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
nu inteleg de ce ne grabim sa incepem , ne asteapta SUTE de dosare, BUCURATI-VA DE VACANTA!!!!!!
La evidenta operativa noi nu prea avem acces, datele sunt date direct catre tribunalul (sau parchetul) unde am depus cererea de inscriere la examen iar institutia (tribunalul/parchetul) trimite datele la csm. Colegul care a fost respins anul trecut pe motivul lipsei bunei reputatii avea intr-adevar o sanctiune cu caracter administrativ. A atacat in instanta hotararea csm si a castigat. Nu stiu daca e definitiva sau nu solutia.
se pare ca buna reputatie e compatibila cu savarsirea unei fapte penale cu grad redus de pericol social...:)
judecătorii Lidia Bărbulescu şi Dan Lupaşcu şi procurorul Dan Chiujdea - aleşi în 2004 pentru un mandat de şase ani şi desemnaţi pentru un alt mandat la alegerile din 2010 - nu mai pot exercita un nou mandat. Curtea Constituţională a admis, marţi, ambele contestaţii ale senatorilor PDL privind validarea celor 11 membri aleşi de magistraţi, pentru un mandat de şase ani, în noul CSM, precum şi a celor doi reprezentanţi ai societăţii civile în CSM.....nvalidarea alegerilor în CSM instaurează haosul în Justiţie.:stunned:
Alegerile pentru Consiliul Superior al Magistraturii trebuie reluate. Curtea Constituţională a admis, marţi, cele două contestaţii depuse de PDL privind validarea listei membrilor CSM. Judecătorii au luat această decizie cu 5 voturi "pentru" şi 3 "împotrivă".

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)