avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
@geoluc:
vezi ca nu s-a validat inca rezultatul testarii psihologice
poate interpreteaza doamnele psiholog izbitul capului de zid in vreun fel care sa duca la invalidarea rezultatului tau la testarea psiho (poate inca suntem urmariti sa vada cum reactionam la stres :P )
:)) :)) :))
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2011
Marius David, Consilier juridic
auroraCta a scris:

Am vazut ca mai au plen luni... sper macar atunci sa valideze....:confused:

macar daca ar fi asa...... ca s-ar putea tine sedinta sectiei joi..... si ama mai avea o speranta.....
dar la cum se misca alesii nostri ma indoiesc ca validarea sa fie in sedinta de luni.....
"Declaraţie de presă a preşedintelui CSM, judecător Horaţius Dumbravă privind Hotărârea Senatului României de amânare a punerii în aplicare a Deciziei Curţii Constituţionale nr.53 din 25 ianuarie 2011" de pe site-ul csm-ului. Citez: " Amânarea de către Senatul României a validării celor opt membri ai CSM în legătură cu care Curtea Constituţională a decis în acest fel aduce grave atingeri principiului constituţional al independenţei puterilor în stat şi creează un risc fără precedent atât pe plan intern cât şi din perspectiva angajamentelor asumate de România pe plan internaţional, cu efecte dezastruoase imediate în special legate de evaluările în cadrul monitorizării justiţiei. Atragem atenţia asupra riscurilor serioase în ceea ce priveşte conţinutul Raportului de Ţară al Comisiei Europene.

Chiar şi pentru profani, :yes:decizia şi motivarea Curţii Constituţionale este ne-echivocă şi indică clar limitele de responsabilitate cu care este investit Senatul României. Acesta „are îndatorirea constituţională să procedeze la validarea celorlalţi membri aleşi cu respectarea legii”. Am citat exact din decizia Curţii Constituţionale. Orice rediscutare a fondului în orice fel de format sau indiferent în ce comisii este un non-sens, o tergiversare nejustificată şi excede limitelor stabilite prin decizia Curţii.

• În acest context, facem apel la responsabilitate şi deplin discernământ din partea clasei politice şi cerem Senatului României să se pronunţe de urgenţă pe subiectul validării CSM, neexistând nici o raţiune de amânare sau tergiversare.

• CSM, respectând prevederile Constituţiei României, a Deciziilor Curţii Constituţionale, a legilor organice şi speciale nu înţelege să susţină şi să întreţină o stare de nesiguranţă, să alimenteze incertitudini cu privire la funcţionarea CSM."
Inca sper ca "alesii neamului" se vor lumina luni....:yes:
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2011
auroraCta, utilizator
marc 1975, cred ca ai ramas marcat de testarea psihologica !!!!!!!:P

radem noi dar nu e rasul nostru; eu ma consolez cu gandul ca nu plec pe frig si ceata departe de casa.=D>

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)