salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
sunt pozitia 38 judecatori eu acum mi-a facut cont
cineva m-a pus la slobozia probabil pentru simplul fapt ca e in circumscriptia curtii de apel bucuresti.
cred ca clasamentul ar trebui intocmit potrivit dorintei candidatului nu potrivit banuielilor, pt ca altfel mai mult ne incurcam decat sa facem treaba.
ca idee generala nu intentionez sa aleg slobozia, asta ca sa nu ma injure nimeni ca le-as fi incurcat optiunile.
inca nu sunt hotarat ce sa aleg, in plus depinde mult si de optiunile celor din fata mea.a
asa ca eu zic sa facem un clasament nu pe banuieli ci potrivit optiunilor fiecaruia
Principiul pe care l-ai enuntat este corect, dar acolo unde nu s-a exprimat nicio optiune, s-a mers pe banuieli. Iti dai seama ca tuturor ne-ar conveni sa fie trecute in lista toate optiunile, dar am inteles ca unii nu vor, iar altii nu stiu de topic. Din pacate atata timp cat nu le stim cu precizie pe toate, listele sunt irelevante. Pot doar sa ne dea o idee,:D
Imi cer sincer scuze fata de colegul "Pozitia 38"!
Eu doar am preluat de pe forum, ultimul clasament ce a fost intocmit la data de 09.02.2011.
In alta ordine de idei, apreciez atitudinea sincera si corecta a colegului nostru!
Daca si alti colegi vor remarca erori in acest clasament, i-as ruga frumos sa ni le aduca la cunostinta.
In caz contrar, acest " Clasament imaginar" nu va avea o baza reala, trainica - am fi cu totii dusi in eroare - lucru care cred ca nu si-l doreste absolut nimeni!
eu cred ca ar trebui facut alt clasament, cei care erau atunci inscrisi presupun ca mai intra si acum, si chiar daca nu vom avea toate optiunile macar cele avute sunt precise si ne putem ghida dupa ele. Chiar si asa ar putea sa mai apara modificari involuntare, pentru ca la nota egala opteaza primul cel cu vechime mai mare, deci se pot inversa anumite pozitii. De exemplu eu sunt pozitia 38 pe lista, insa de la pozitia 32 la pozitia 39 e nota egala, prin urmare va alege pimul cel cu vechime mai mare, adica pozitia 39 ar putea alege inaintea mea care sunt pozitia 38.
avand in vedere toate astea propun sa facem un nou clasament in care cei care doresc si au o optiune clara sa declare optiunea precum si vechimea in profesia juridica din care provin (astfel incat sa stim in caz de nota egala cine va opta primul).
iar acolo unde este banuiala sa trecem optiunea in paranteza si o folosim ca si punct de reper doar.