avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
unele particulare intemeiate pe ce? cum eram eu pus la slobozia asa sunt si altii care au alte optiuni fata de ce scrie pe lista. In plus ce se intampla aici nu e menit sa ne facem toti o idee, unii nu vor sa isi spuna vechimea la nota egala e esentiala pt a alege
de exemplu e o persoana online ce arnu scrie ce vechime are, in schimb ii intreaba pe restul. :))
rozalinda de curiozitate esti din dolj? daca vrei sa spui bineinteles
Pozitia 38- Nu-ti inteleg atitudinea asta ironica.Sa stii ca noi aici incercam sa ne ajutam unii pe altii,iar daca tu nu doresti sa-ti spui optiunea e problema ta,nu incerca sa ne tragi si pe noi ( cei care incercam si avem bunavointa sa facem un clasament) in jos dupa tine.
Daca ai avut bunavointa sa citesti forumul ai fi aflat ce pozitie am,ce nota am,de unde sunt,cum ma numesc,ce vechime am.Nu am nimic de ascuns,stai linistit!
nu ziceam de tine era o fata din dolj nicoleta intreba ce vechime au cei de la 33 la 37 sa stie, in schimb ea nu a zis ce vechime are.
nu ziceam de tine, asa ca stai linistita.
in plus nu am stat sa citesc 500 pagini de forum eu azi am facut contul pentru ca mi-a zis cineva ca figurez ca as opta pt slobozia.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)