avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Pt. colegul Pozitia 38
Imi pare fff. rau ca intr-un timp atat de scurt, ati reusit sa va formati o impresie asa negativista in legatura cu acest acest forum!
Am sa incerc sa va raspund punctual la unele aspecte semnalate de dvs. in ultimul mesaj postat.
1. Ma numar si eu printre colegii care au avut ideea realizarii acestui clasament + idee ce a fost agreata din ce in ce de mai multi colegi - Vreau sa va spun sincer ca nu ma simt deloc dintre "CEI CARE AU COATELE ASCUTITE SA ISI FACA LOC PRINTRE CEILALTI!" Motivele care m+au determinat pe mine sa propun colegilor sa intocmim un asemenea clasament au fost unele de buna - credinta, am cautat acel mesaj pe forum si pentru mai multa informare le voi posta din nou aici - exclusiv pt. dvs!
2. Daca imi permiteti, cred ca v-ati grabit cand ne-ati etichetat pe toti afirmand ca acest forum este o mare minciuna! Sincer imi pare rau ca intr-un timp asa de scurt, ati reusit sa va formati o impresie asa de proasta despre tot ceea ce noi toti am reusit - in timp si cu multa sudoare - sa construim aici!
Nu cred ca ma pot numara printre moderatorii acestui forum - eu am urmarit mereu acest forum si doar din cand in cand am postat cate un mesaj.
Pot sa va spun doar ca pe acest forum am gasit mereu o informatie utila, sfatul bun unui alt coleg sau o indrumare inteleapta. Aveti dreptate ca acum sunt fff. multe pagini pe forum si ca ar fi mai greu pt. dvs sa cititi cate ceva din ceea ce s-a scris aici.In ceea ce ma priveste eu pot afirma cu tarie ca acest forum mi-a fost intotdeauna util! Desi nu-l cunosc - am toata aprecierea pentru Sendre - din cate am inteles - dumnealui ar fi initiatorul acestui forum! Alaturi de Sendre le multumesc si tuturor celorlati care au postat mesaje constructive, de buna-credinta dand dovada de fffff. multa omenie si colegialitate!
3. La un moment dat, Sendre a aratat care a fost motivul care l+a determinat sa treaca orientativ optiuni si pt. ceilalti colegi mai sfiosi - Credeti-ma nu mi s-a parut deloc rau intentionat colegul nostru!
Motivul acestei alegeri a fost tocmai acela care pe dvs v-a suparat fff. rau si v-a determinat sa luati atitudine - VOIA SA-I DETERMINE SI PE CEILALTI COLEGI SA SE GANDEASCA LA OPTIUNI SI IN MASURA IN CARE VOR ALEGE, SA LE FACA PUBLICE!
4. Aveti dreptate ca in cazul pozitiilor 32 - 39 si in alte cazuri - la medii egale, departajarea se va face folosindu-se criteriul vechimii in specialitate.
Insa daca imi permiteti, as dori sa va adresez o intrebare -
Chiar credeti ca daca veti cunoaste vechimea in specialitate a celorlalti colegi veti fi mai linistit? Mie nu mi se pare aceasta o problema prioritara atata timp cat in prima parte a clasamentului, MAI SUNT CATIVA COLEGI ALE CAROR OPTIUNI INCA NU LE CUNOASTEM - fie pentru ca nu au aflat de acest forum, sau desi nu vreau sa gandesc negativ - poate nu vor sa-si faca publica optiunea - Eu inclin sa cred ca prima varianta enuntata este mai plauzibila - si totodata sunt de parere ca ar trebui sa fim cu totii uniti si in masura in care ne va fi posibil sa -i incunostintam si pe colegii nostri intentiile noastre bune!
CUM AM PUTEA INTOCMI UN CLASAMENT REAL ATAT TIMP CAT NU NE SUNT CUNOSCUTE OPTIUNILE UNORA DINTRE COLEGII NOSTRI?
5. Mi se pare o ideea ffff. buna cea propusa de colegele noastre mai sus + ACEEA DE A TRECE LA REALIZAREA UNUI NOU CLASAMENT BAZAT PE OPTIUNEA REALA A FIECARUIA!
Acum cand suntem mai multi colegi inscrisi pe acest forum - mi se pare un obiectiv mai usor realizabil! Cu conditia ca fiecare dintre noi sa fie sincer, sa constientizeze CA SUNTEM CU TOTII IN ACEEASI BARCA / VAPOR/ AVION - si cred ca ar fi bine pt. noi toti sa facem tot ceea ce putem astfel incat sa ajungem, impreuna, cu bine la destinatia finala.
ALEGEREA NE APARTINE FIECARUIA DINTRE NOI!

Voi posta din nou - pt. colegul Pozitia 38 - argumentele pe care le-am avut eu in vedere atunci cand m-am gandit la ideea intocmirii unui asemenea clasament. Totodata ma simt datoare sa le cer scuze colegilor care au citit deja acest mesaj postat de mine in ianuarie - nu intentionez sa plictisesc pe cineva postand de 2 ori acelasi mesaj!
Data post: Duminica, 16 Ianuarie 2011, 10:37
Felicitari tuturor colegilor care au scapat de probe; totodata urez sincer MULTA, MULTA BAFTA la reexaminare colegilor mai putin norocosi! Sunt convinsa ca la optiuni, vom fi, din nou, in formatie completa.
Am citit mesajul postat de Bogdanis – cel referitor la „ repartitiile” online – sunt 100% de acord cu colegul nostru ca ar trebui sa ne mobilizam cu totii – asa cum s-a intamplat inainte de afisarea rezultatelor oficiale – si sa ne intocmim pe forum un clasament al repartitiilor noastre.
Cu permisiunea tuturor colegilor, am sa va relatez ceva –
Am avut ocazia sa particip luni – 10.01.2011 – la repartitiile magistratilor stagiari care au sustinut examenul de definitivat – am insotit o f. buna prietena la Institutul National al Magistraturii – locul desfasurarii acestei festivitati.
Pot sa va spun ca totul s-a desfasurat repede – Spre deosebire de noi, cei de la INM se cunosteau deja de 3 ani, aflase fiecare dintre ei ce optiuni vor alege ceilalti colegi dinaintea lor.
Cu toate acestea, se simtea in sala atata tensiune psihica – cu totii erau f. emotionati pana semnau actele pentru repartitia postului – in ciuda faptului, ca in cazul lor, optiunile colegilor le erau deja cunoscute in proportie de 80 – 90%.
In schimb, noi nici macar nu ne cunoasteam cu totii – eu am avut sansa sa cunosc cateva colege/colegi draguti la Centrul Medical si 2 colege super de treaba la interviu.
Sincer, nu cred ca vom avea in ziua repartitiilor timpul fizic necesar sa-i cunoasteam pe cei dinaintea noastra pentru a le afla optiunile – motiv pentru care cred ca este imperios necesar sa ne organizam cu totii aici pe forum si sa colaboram – astfel incat sa nu se intample vreunuia dintre noi sa se trezeasca in sala de festivitati, ca alti colegi au ales inaintea lui tocmai posturile la care sperase si el – acel coleg va fi total dezorientat si va trebui sa aleaga la repezeala un alt post.
Sper din suflet ca asa ceva nu se va intampla la repartitiile noastre niciunui coleg – suntem cu totii constienti ca, in posturile pe care le vom alege, ne vom petrece cel putin urmatorii 3 ani din viata!

TOATE CELE BUNE TUTUROR!

eu zic ca nu ar avea motive colegul de la pozitia 38 sa se supere pe noi ...am incercat sa facem un lucru pe care l-am considerat benefic pentru toti...si mai cred ca fiecare din noi a avut o urma de indoiala in privinta realizarii unui clasament 100% beton..dar asa cum au aratat ceilalti colegi prin asta am incercat sa scapam de stres si clasamentul cu toate inexactitatile sale cred ca face mai mult bine decat rau....
Eu am fost cel care mi-am permis sa trec unele optiuni ''la ghici'' si chiar am subliniat ca astfel poate ii determinam pe ceilalti macar sa ne arate ca nu sunt de acord cu respectiva varianta.
Strategia a functionat in cazul colegului de la pozitia 38 ..... poate o sa dea roade si in cazul celorlalti colegi...
Eu unul ma bucur ca am reusit sa-mi fac prieteni pe acest forum si abia astept sa va cunosc..
Din pacate unii colegi ne vad tot ca pe niste concurenti si in aceasta faza si se comporta ca atare..sa le fie de bine ....e optiunea lor.....
Promiteti ca mergem la o cafea la repartitie?
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2011
sendre, utilizator
presupun ca invitatia e si pentru procurori:P
cu toate ca in tabara asta, spiritele nu s-au incins chiar asa ca la judecatori...
Este firesc sa existe diferente de opinie, pana la urma avem experiente de viata, nevoi si aspiratii diferite. Vreau sa subliniez insa ca sustin acest forum cu toate plusurile si minusurile lui. De asemenea nutresc speranta ca vom reusi sa formam un grup unit de magistrati capabili sa ne sustinem coerent interesele comune. Am remarcat, din pacate, ca in general se promoveaza relatii bazate pe lipsa increderii.
Despre clasamentele cu optiunile la repartitie consider ca sunt utile in masura in care ne ajuta sa ne formam o imagine despre ce va fi. Pana la urma cu totii ne pastram dreptul de a alege sau dea reveni asupra unei optiuni.
=D> Trebuie sa continuam cu clasamentul chiar daca are o oarecare nota de subiectivism. Posturile sunt care sunt, iar optiunile limitate, de aceea, pentru cei din partea de jos a clasamentului (si ma refer aici cel putin de la pozitia 20 in jos) este bine de stiut la ce sa se astepte. Eu am aflat despre forum acum 10 zile si pot sa spun ca pana atunci eram intr-un stres fantastic. Nu cunosteam pe nimeni si imi treceau tot felul de ganduri urate de genul ca nu ma cheama la repartitie etc. Din momentul in care am intrat pe site, m-am linistit chiar daca am vazut ca preferintele mele s-au dus, dar stiu in ce punct ma aflu si caut solutii. Cred ca toti vrem sa stim ce posibilitati avem. Intr-adevar, toti am invatat si mai mult, toti am avut noroc pentru ca si cei care au picat au invatat, Si trecand la urmatoarea etapa, cred ca e mult mai bine sa colaboram.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)