grefiersup a scris:
Pt. Sendre
Am observat ca d-na/ d-ra Ivancu Beatrice- Mihaela - pozitia 19 - a fost trecuta de curand cu optiunea Alba Iulia. Stiu ca ambii sunteti Valcea - o cunoasteti pe colega Ivancu? Aceasta optiune este sigur a dumneaei sau e din surse indirecte?
Consider ca pentru a realiza un clasament mai aproape de adevar trebuie sa incercam sa aflam optiunile colegilor din prima parte a clasamentului.
Exista probabilitatea ca orice optiune nou aparuta sau revizuita sa schimbe ordinea din clasamentul prestabilit.
Postul de la Alba Iulia era vizat de o colega de-a noastra care este chiar din Alba Iulia - daca acest post ii va fi luat inainte, colega din Alba va trebui sa se reorienteze - ceea ce s-ar putea sa atraga si alte schimbari in clasament.
In alta ordine de idei, am aflat de la un prieten ca d-na Pavelescu Alina - pozitia 27 - 29 - nu este sotia d-lui judecator Pavelescu de la Mehedinti.
Momentan eu nu stiu cum altfel am putea lua legatura cu colega noastra.
Si inca ceva - din cate am observat, mai este un coleg despre care nimeni nu a aflat inca nimic - Parascan Vasile - Romeo - pozitia 12-14 din clasament.
Numai bine tuturor!
Nu o cunosc personal... si nu eu am trecut optiunea....am tot incercat prin intermediari sa aflu pentru ce opteaza colega........ si am primit acelasi raspuns.... nu s-a hotarat inca.... poate intre timp s-a edificat.... asteptam lamuriri de la cel care a trecut optiunea....intr-adevar daca opteaza pentru Alba Iulia o sa dea peste cap clasamentul...