avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
atunci când ai postat ai pus prima dată târgovişte şi din cauza asta am presupus ca ar fi prima opţiune. scuze!
entiu a scris:

Sunt pozitia 29 la procurori. Nu vreau sa incurc pe nimeni insa oscilez intre Targoviste si Reghin.

Ce faci omule?... ma lasi singur in Ardeal......

Draga Sendre, inca oscilez. Nu imi place Targovistea dar are un avantaj incontestabil, este la 140 km de Rm. Vl.
Pe mine ma preocupa faptul ca nu s-a stabilit nicio sedinta la CSM.
Timpul trece, optiunile se pot schimba, idem clasamentul.
Cred ca ar trebui sa asteptam hotararile sectiilor.
pt grefier sup
esti foarte protocolar si chiar nu e cazul
nu am contestat utilitatea forumului, sunt convins ca m-ar fi ajutat mult daca as fi stiut de el mai de mult. e bine sa ai cu cine te consulta.
in ceea ce priveste vechimea altora nu ma intereseaza eu ma duc oiunde ca idee nu am copii nu am nevasta si chiaar daca probabil cu putin norc as putea prinde slobozia sau fetesti ma gandesc sa ma indrept spre alta curte de apel.
remarca mea cu nota egala viza faptul ca o colega imi solicita insistent sa imi expun o optiune, optiune pe care mi-e absolut imposibil sa o fac in conditiile in care suntem 7 sau 8 persoane cu nota egala. eu sunt disponibil sa ma duc oriunde deci chiar nu am nici o grija in ceea ce priveste repartitia.
ideea cu forumul e salutara de asemenea ideea cu afisarea optiunilor e buna, insa cu precizarea ca trebuie facuta mentiunea acolo unde este trecuta o banuiala si nu alegerea candidatului. trebuie sa gandim si altfel azi intra cineva nou vede optiunile si le ia cu titluu de adevar, ajunge la repartitie si vede ca e cu totul altfel. nu e bine asa, lumea trebuie sa stie ca nu e un clasament precis. eu de exempplu am intrat ieri pentru prima oara si daca nu ar fi fost trecuta in dreptul meu o optiune care nu imi apartine, as fi luat lista ca adevar in proportie de 99%, deci d-aia zic ori facem un clasament precis pe cat se poate, ori trecem pe lista cu optiune ca este mai mul sa mai putin conforma adevarului, ca sa stie omul cum isi face socotelile.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)