avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
pt sendre
nu ai citit toate postarile de ieri dar iti dai cu parerea, sau daca le-ai citit le interpretezi tendentios
eu am colaborat, daca o sa citesti postarile toate de ieri o sa vezi ca eu am colaborat altii nu au colaborat
nu am avut si nu am nimic de ascuns
in ceea ce priveste pretinsa concurenta, arat ca nu e concurenta deloc, fiecare si-a castigat dreptul de a opta potrivit notei deci nu e voba de nici un fel de concurenta
pt laremilia
:))da ........ma gandeam eu ca unii inca se afla in incapacitatea de a intelege ca exista si alte pareri decat cele afisate de ei. Mi-am expus parerea mea,precum si motivele care m-au condus la aceasta opinie, nu e nimeni obligat sa adere la ea, poate e subiectiva sau poate nu e. Libera exprimare e un drept constitutional fie ca unii inteleg asta sau nu:P .
Am rasfoit de curiozitate si postari mult mai vechi, se pare ca e un obicei deja pentru unii de pe aici de a avea anumite izbucniri, fapt ce ma indreptateste sa achiesez zicalei din batrani: "lupul isi schimba parul dar naravul ba" :P
Postarile tale sunt elocvnte:O, citeam cu groaza ce i-ai scris lui magiunel :sorry: si altora si ma minunez.
Comportarile tale spun totul.... asa ca nu mai am nimic de zis:P
PS Ai dreptate sunt si exceptii, tu nu ai coatele ascutite tu ai limba ascutita, magiunel si altii pot confirma asta:P
mai glumim si noi......vorba ta:D
ce stiti de csm? se tine sedinta azi?
pozitia38 a scris:

ce stiti de csm? se tine sedinta azi?

nu. Poate saptamana viitoare vor fi sedinte.
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2011
geda, utilizator
cata energie risipita degeba! parca pentru asta a fost facut forumul! nu ii inteleg pe cei care nu vor sa/si spuna optiunile, locul lor nu il poate lua nimeni pana la urma și de il spun și de nu il spun. daca fiecare si/ar posta dorinta nu ar mai fi loc de dubii și presupuneri.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)