salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
in ceea ce priveste clasamentul, ideea colegului laremelia (poz. 1 procurori) era cea mai buna. sa incepem un nou clasament si fiecare in ordinea mediilor sa isi treaca optiunea, astfel incat clasamentul ar fi fost cat mai exact. este adevarat, la medii egale, daca se doreste acelasi post, intervine criteriul vechimii, si s-ar fi putut lamuri si acest aspect. insa din pacate nu stiu de ce unii colegi nu vor sa spuna pentru ce opteaza. de exemplu, la procurori ne-am blocat la pozitia 10. nu vi se parea o idee buna? laremelia propunea sa facem si un concurs, sa vedem care termina primii
nu stiu si nu ma intereseaza, eu personal ofer intai pe urma cer, ce face restul nu ma intereseaza, atata vreme cat nu ma simt ofensat.
Pana la urma fiecare face ce vrea ca e democratie si fara suparare imi voi exprima opinia: priviti cu rezerve serioase acest forum, cineva prin comisiune m-a trecut pe lista cu o optiune care nu imi apartinea, de asemenea sunt persoane pe acest site care omit sa isi treaca vechimea insa cer celorlalti sa si-o treaca.
Apropos cati dintre moderatorii listei de judecatori si-au trecut vechimea? nici unul din cat estie eu. Pai cum sa faci o lista cu optiuni corecte cand nu stii vechimea celor cu nota egala? (la note egale alege primul cel mai vechi in profesie). Pentru mine este clar, nu se urmareste intocmirea unei liste precise, nu se doreste asta.
Ce se doreste? se doreste omisiune si comisiune pana cand unul ca mine sau ca voi spune pe unde s-ar duce sau ce vechime are, chestii de genul.
Cam asta e teaba cu forumul asta daca veti sta o zi nu mai mult veti intelege mai multe cum si in ce fel si ce au unii in comun.
Ce au in comun? Unii cred ca au coatele ascutite sa isi faca loc printre ceilalti.
"priviti cu rezerve serioase acest forum"....Nu ,"pozitia",....nu avem motive sa privim cu rezerve acest forum....Acest forum ne-a ajutat foarte mult....in clipele prin care numai noi, concurentii le cunoastem (mai ales cele dupa examen...afisarea rez...psihologic...etc), impartasind opinii, incurajandu-ne, am reusit sa mai scadem valorile tensiunilor arteriale si sa trecem mai usor peste toate...asa suntem unii dintre noi...mai sociabili, mai umani.
Toti suntem convinsi de faptul ca aceste "repartitii" pe care le facem noi, sunt destul de subiective. Nu suntem toti la fel... Dar, simpla antrenare in jocul repartitiilor ne face sa fim mai increzatori, sa nu mergem intr-un necunoscut total.
Trebuie sa ne gandim la faptul ca unii dintre colegii nostri, care au fost mai putin bine dispusi in ziua examenului, sau pur si simplu in noaptea dinainte au avut copilul bolnav si nu au dormit deloc (nu neaparat ca au invatat mai putin!!!...asta cu invatatul mai mult este o chestiune pur subiectiva), au obtinut medii mai mici. De asemenea, tot acesti colegi au familii, au copii, iar planificarea vietii lor tine de aceste repartitii. Daca nu vrei sa participi...e democratie, nu?
"Ce se doreste? se doreste omisiune si comisiune pana cand unul ca mine sau ca voi spune pe unde s-ar duce sau ce vechime are, chestii de genul."---mai James Bond...ti-ai gresit meseria!!!:stunned: Te uiti mult la televizor (pariu ca e Realitatea):P
Nu te supara...mai glumim si noi...
Coate ascutite se spune ca au oltenii...si eu sunt dar, nu le am ascutite...or mai fi si exceptii??? Propun ca NUMAI aceasta problema a coatelor ascutite sa fie dezbatuta pe acest forum care trebuie sa fie privit cu rezerve serioase. Da-le-ncolo de repartitii! Au trecut doua luni....vor mai trece inca doua...tot raul e spre bine daca ne gandim ca trece iarna si nu mai avem de platit gaze, acolo unde vom sta.