salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Pozitia 38- ok,am inteles,nu te refereai la mine!
Dar sincer acum, de ce nu doresti sa faci si tu parte din "echipa",cred ca deja putem considera ca suntem toti colegi,ar fi frumos sa putem colabora si nu sa postam mesaje de genul "38.Bucureşti. Nu mai publicati numele meu aici. Merci mult".
Eu ti-am dat un sfat,tu esti liber sa alegi.
simplu eu am intrat aici cu buna credinta, mi-am dat si eu cu parerea cum sa facem sa iasa o lista precisa, adica o lista noua cu date concrete si cu vechimea aferenta sa stie fiecare cum si ce opteaza. Dar observ ca intentia mea fost deturnata de la scopul ei. Multi au fost online putini au trecut vechimea, poate e secreta si respect acest lucru, insa in conditiile in care eu am declarat vechimea iar fata din dolj nicoleta care se pare e pozitia 39 nu isi afiseaza vechimea insa solicita celor de la de la pozitiile 32 la 37 sa isi afiseze vechimea nu mi se pare corect si nici colegial cum zici tu. De la 32-la 39 e nota egala, deci ai prins faza, vrea sa stie vechimea tuturor celor cu 7,80 fara insa ca si noi (pozitiile 32-38) sa stim vechimea dansei. Nu asta a fost intentia mea cand am propus sa fie afisata vechimea.
Acestea fiind spuse avertizez urmatoarele: nu mai afisati vechimea, nu ca ar fi vreun secret, ci pur si simplu sa nu isi faca cineva impresia ca e destept si altii sunt fraieri.
Nu cred ca Nicoleta din Dolj nu si-a afisat optiunea din rea-credinta,cred pur si simplu ca a omis.
Referitor la clasament cu afisarea vechimii,aici ai dreptate,este foarte util sa o cunoastem,dar hai sa fim optimisti si sa incercam totusi sa facem ceva constructiv pentru noi,asa cu mici erori tot ne ajuta cat de cat clasamentul cred eu.
Va rog nu va mai certati. Discutiile ar trebui sa fie constructive, nu polemizate excesiv. Cine vrea sa se ascunda, e optiunea lui. Eu sunt pozitia 25 si am 8 ani si o luna vechime, optez deocamdata pentru Ploiesti/Giurgiu si nu ma consider in categoria fraierilor. Dar sa stii ca inteleg si punctul tau de vedere (pozitia 38).
In ceea ce priveste validarea indeplinirii conditiilor legale de catre candidatii admisi, se face de sectii, nu de plen, iar din sectii nu fac parte reprezentantii societatii civile. Ceea ce nu pricep este ca dupa ce au insistat atat sa fie validati cat mai repede de catre Senat, acum, cand sunt validati si au cvorum, nu tin sedintele.