salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Asa e....nu a zis ca are o amenda...doar intreba generic daca o simpla amenda administrativa conteaza.A avut o singura incursiune...si atat....Nu se stie nici daca e candidat...poate doar doreste sa dea examenul. Cert e ca are o singura postare...:(
Personal, consider ca este o mare lipsa de ransparentza. nimeni nu stie care sunt criteriile dupa care se analizeaza "buna reputatie". Toti stam de aproape o luna si ne gandim care dintre noi o fi si ce am fi putut face in viatza asta de am atras mania analizorilor de reputatie. mi se pare de-a dreptul scarbos, sincer sa fiu
Corect...niciunde nu e definita aceasta "buna reputatie"...ma refer in afara de DEX. Ar trebui sa fie precizat clar ce inseamna. Pentru acest motiv, cei care au fost respinsi in anii precedenti, au castigat in instanta. Sunt magistrati in functii acuzati de fapte de coruptie, abuzuri, etc... normal SUP si 18 ind.1, iar pe noi ne verifica si in urechi. Acum doi ani, un coleg (care acum e magistrat) a fost respins pentru ca, in urma cu multi ani a "furat" o ciocolata de cativa lei dintr-un magazin.A primit o amenda administrativa...normal, ICCJ i-a dat dreptate. Tara lui Papura voda!!!
de acord. atata timp cr nu se cunosc "jaloanele" dupa care iti ghidezi cursul spre o buna reputatie, este total neavenita afirmatia de lipsa a "bunei reputatii". absolut totala lipsa de transparentza. personal, nu stiu la ce se refera. au vorbit cu fostii mei sefi? cu vecinii de pe scara? mi-au asacultat telefonul? ce inseamna buna reputatie? au vobit u oameni care ma urasc? cu vecinii? eu nu imi aduc aminte sa imi fi dat acordul la a fi cercetat de SRI, SIPI DGIPI. Pe de alta parte nu am nimic de ascuns. cert este ca presupunand ca as fi eu (DOAMNE FERESTE!!) eu nu imi pot preati niciunfel de aparare, pentru ca nu mi se va aduce la cunostinta CARE E PROBLEMA de fapt!
bafta tuturor, in orice caz. sper sa ne vedem la repartitii si la cursurile de specializare (sau ce titulatura or fi avand), fara reputatii patate.