avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
de optiuni mai ştie cineva ceva?:hm:
din pacate, chiar daca va fi validat azi reprezentantul societatii civile, va fi foarte greu sa se intruneasca in plen toti cei 15...deja se propun variante de modificare prin OUG a cvorumului legal pentru functionarea plenului CSM.
cealalta solutie privind alegerea restului de membri ar dura aproximativ 5 luni...
presedintele CSM a declarat azi, ca in situatia in care legislativul si executivul nu gasesc o solutie, se va crea un blocaj practic privind admiterea in magistratura, numirea in functie, promovarile, etc.
asa ca in privinta numirii in functie inarmati-va cu rabdare..
acum nu ne ramane decat sa asteptam repartitiile si macar sa stim unde ne vom petrece urmatorii 3 ani
ptr. miruna gabriela
tu ce pozitie esti și ce loc vrei
stie cineva daca a fost validat si reprez soc civile?X-(
senatul a amanat pentru miercuri discutarea situatiei csm, in ceea ce priveste reprez soc civile ...

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)