salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Stie cineva procedura urmatoare? ar trebui sa urmeze miercuri validarea in sectii, apoi repartitiile, urmate de validarea finala in plenul csm, dupa care in cel mult 30 de zile csm trimite numirile la semnat, si in cel mult alte 30 de zile decretele se publica in MO.
Noi cand vom fi nevoiti sa ne incheiem situatiile la locurile de munca? dupa repartitii sau dupa publicarea in MO? De la data publicarii decretelor ne prezentam imediat la inst/parchetul la care am fost repartizati sau avem o scurta perioada in care trebuie sa ne prezentam? O sa ne comunice si noua cineva ceva oficial ? Cunoasteti din anii anteriori cum se procedeaza? Stiu ca mai sunt si alti colegi care sunt in prezent avocati, cum veti proceda? Poate ma lumineaza si pe mine cineva, Va rog ? si multumesc mult!
a doua zi dupa publicarea decretelor trebuie sa ne prezentam la instante/ parchete. si tot dupa publicare vom face cerere la barou sa fim trecuti pe tabelul avocatilor incompatibili. de anuntat nu ne anunta nimeni. dupa sedinta plenului csm trebuie urmarit in monitorul oficial. de asemenea, am inteles ca trebuie sa anuntam la fisc incetarea activitatii, si vom avea un control fiscal. pentru dosarele in lucru, trebuie anuntat baroul, in masura in care nu gasim colegi sa ne substituie. acum, asta nu stiu nici eu exact, daca devenim incompatibili, mai putem da delegatii de substituire sau colegul va trebui sa taie o noua delegatie?