avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
mrblaw, eu cred ca e posibil ca la repartitii sa ni se elibereze o adeverinta sau altceva un inscris in baza caruia pana la publicarea in MO a decretelor de numire sa putem fiecare sa ne rezolvam situatiile care sunt diferite de la caz la caz. Si apoi sunt necesare cateva zile si pt. a gasi o locuinta, pt. cei care mergem in alte localitati, lucru pe care nu-l poti face in 2 zile
eu ceea ce v-am spus stiu de la doua foste colege care au intrat in martie, dar ele au prins post acasa. am mai si citit un pic din discutiile avute de ei pe forumul din martie 2010. majoritatea au luat legatura cu instantele/ parchetele la care au fost repartizati inainte de publicarea in MO a decretelor.
cu acest control de la fisc nu stiu ce sa zic, stiu colegi care au fost verificati intr-o saptamana de la incetarea activitatii si stiu si un caz care nu a fost verificat nici pana in prezent (si-a incetat activ. in urma cu 2 ani).
Asta inseamna ca la finante depui doar o cerere de incetare activitate si nu ai nevoie de OK lor pt. mai departe in sensul ca lucrurile s-au incheiat la ei?
da, eu asa am inteles. depui cererea si ulterior te contacteaza ei pentru verificare. o sa ma mai interesez. sper sa ne vedem odata la repartitii si cred ca ne vom mai lamuri atunci.
Buna seara tuturor!
Se pare ca, in ciuda previziunilor mai putin optimiste realizate de catre unii, si Plenul CSM se va intruni, din nou, incepand cu aceasta saptamana.
Trag concluzia ca usor, usor, intreaga procedura de desfasurare a concursului nostru va intra in linie dreapta.
Am gasit postata pe site, ordinea de zi a Plenului CSM din data de 24.02.2011

[ link extern ]

TOATE CELE BUNE!

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)