avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Buna tuturor!
Scriu la aceasta data pentru ca nu am stiut de existenta acestui forum. M-a informat astazi colega noastra de la procurori Raluca, de la poz 34, si ii raman dator, multumindu-i pe aceasta cale.
Optiunea mea - locul 17 procurori - este 1. Turnu Magurele, 2. Zimnicea, 3. Alexandria
Sunt mai norocos la capitolul optiuni, in Teleorman fiind 5 locuri (inclusiv Videle).
Din cate am inteles locul 5 procurori ar dori Turnu Magurele. Il rog sa confirme daca opteaza pentru Slatina (cum este afisat in clasament) sau pentru Turnu Magurele.
Tot din Teleorman este si locul 27 care, din cate stiu, doreste Alexandria.
Multa bafta maine pe sectii pentru toti!
Numai bine!
Camelia multumesc mult pt. informatii, eu cred ca trebuie sa ne asiguram substituirile in dos. nefinalizate inainte de trecerea pe tabelul incompatibililor. Dar daca trebuie sa ne prezentam a 2-a zi de la publicarea in Mo la posturi, cand mai avem timp sa facem inchiderea la finante, ne verifica intr-o zi si tot pe loc iti dau Ok?. Eu de exemplu o sa prind un post departe rau de casa cel mai probabil Glati sau Braila, intr-o zi abia am timp sa ma deplasez pana acolo, nicidecum sa mai fac si inchiderile la barou si fisc!
Daca stie cineva, nu putem sa ne trecem pe tabloul av. incompatibili inainte de publicarea decretului in M.O., dar dupa validare? Eu am inteles din anii anteriori ca intr-o saptamana de la data publicarii decretului trebuie sa ne prezentam la post si intr-o saptamana nu cred ca pot fi rezolvate toate problemele cu baroul si fiscul, mai ales ca la administratia financiara va trebui prezentata decizia de la barou, decizie care nu iese imediat.
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2011
mrblaw, utilizator
pentru iulian 17p: referitor la pozitia 5, opteaza sigur pentru Slatina.
tot pt. iulian 17/ pozitia 5 opteaza pt. slatina, am vb. personal cu el la vizita medicala

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)