avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde pot contesta decizia de concediere si care este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde pot contesta decizia de concediere si care este termenul?

Buna ziua,unde pot contesta decizia de concediere si care este termenul limita?Exista posibilitatea sa contest la o institutie de stat fara a ajunge la judecata deoarece si eu si sotia nu mai avem serviciu?multumesc anticipat ptr. raspuns
Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 15:15, 30 Martie 2010
Decizia de concediere poate fi contestata la tribunalul de pe raza unde aveti domiciliul, in termen de 30 de zile de la data luarii la cunostinta. Fiind litigiu de munca nu platiti taxa de timbru.
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2010
ContSters42179, utilizator
Buna ziua,

in 30 zile de la comunicare la tribunalul in raza caruia domiciliati .
fiind litigiu de munca, actiunea in instanta este scutita de taxe.
Va poate redacta un avocat actiunea si apoi sa mergeti la proces fara avocat.
Daca aveti drepate veti castiga.
30 de zile lucratoare sau calendaristice?
calendaristice

Alte discuții în legătură

Contestare decizie de reducere a normei de timp boghysv boghysv Buna ziua! Sunt angajat cu norma intreaga pe postul de inginer clinic la un centru de dializa.Programul din contract este de 8/zi (08-16). In realitate ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva -Valy- -Valy- Daca am fost anuntat ca s-au depus la ITM actele pt desfacerea CIM pe motive disciplinare (neprezentare la servici) mai pot face acum o sesizare la ITM sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie modificare unilaterala a contractului individual de munca sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Am urmatoarea intrebare::O -unitatea i-a o decizie de modificare unilaterala a contractului individual de munca impotriva a mai multor salariati ... (vezi toată discuția)