avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde pot contesta decizia de concediere si care este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde pot contesta decizia de concediere si care este termenul?

Buna ziua,unde pot contesta decizia de concediere si care este termenul limita?Exista posibilitatea sa contest la o institutie de stat fara a ajunge la judecata deoarece si eu si sotia nu mai avem serviciu?multumesc anticipat ptr. raspuns
Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 15:15, 30 Martie 2010
Cand este vorba de zile lucratoare, se specifica. In acest caz este vorba de zile calendaristice.
Pot trimite prin POSTA sesizarea astazi fiind ultima zi,eu nefiind informat de catre angajator ca pot contesta decizia lor in instanta in termen de 30 de zile calendaristice?multumesc ptr. raspuns
Puteti trimite si prin posta si se ia in considerare data postei.
Va mai spun un lucru:decizia trebuie sa contina un paragraf obligatoriu unde sa spuna termenul legal de contestare a ei si institutia unde poate fi contestata.
In caz contrar este lovita de nulitate din start.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare decizie de reducere a normei de timp boghysv boghysv Buna ziua! Sunt angajat cu norma intreaga pe postul de inginer clinic la un centru de dializa.Programul din contract este de 8/zi (08-16). In realitate ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva -Valy- -Valy- Daca am fost anuntat ca s-au depus la ITM actele pt desfacerea CIM pe motive disciplinare (neprezentare la servici) mai pot face acum o sesizare la ITM sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie modificare unilaterala a contractului individual de munca sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Am urmatoarea intrebare::O -unitatea i-a o decizie de modificare unilaterala a contractului individual de munca impotriva a mai multor salariati ... (vezi toată discuția)