avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card de credit blocat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card de credit blocat

Detin la o banca card de salariu,card de credit plus un credit in euro.Cand sotul a devenit somer nu am mai facut fata ratelor,ramanand in urma cu cardul de credit.luna aceasta primesc un telefon de la banca prin care mi se comunica ,blocarea definitiva a cardului si faptul ca pt a-si recupera banii imi vor bloca si cardul de salariu.Mentionez ca mi-au oprit aproape 90 % din salariu,desi au promis ca-mi vor lasa si bani pt rata in euro.Pe mine ma intereseaza daca este legal sa-mi opreasca mai mult de 1/3 din salariu,chiar daca banca sustine ca exista un asemenea articol in contract?
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 20:18, 30 Martie 2010
fiind vorba de un singur creditor nu va pot opri mai mult decat 1/3 din salariu ... insa, cine este titularul de contract si codebitor si girant ???? nu vi se poate opri asa pur si simplu banii ... au nevoie in incuviintare la executarea silita, desi contractul de credit este deja titlu executoriu
este mai complexa problema dvs, si nu a fost tratata legal ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite cosereanu cosereanu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoare problema. Prietena mea a avut un card de credit, acesta fiind folosit de sora ei care nu a mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita co-imprumutat neaguionelaloredana neaguionelaloredana In 2009 am luat un credit de la brd,eu titilar credit iar sotul co-imprumutant.De aproape un an nu am mai platit ratele integral iar banca a dat creditul ... (vezi toată discuția)
Un sfat avizat cred ca ar fi bun ianos ianos Un prieten de al meu care lucreaza in minerit primeste salariul pe card la o banca.Mi-a zis ca stie ca are ceva restante la o banca dar luna aceasta i s-au ... (vezi toată discuția)