avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cuum este cu apelul?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cuum este cu apelul?

Buna ziua,
astazi am avut ultima infatisare intr-un proces de partaj(urmind sa astept hotarirea judecatoreasca).
Intrebarea mea este daca acea hotarire nu o voi considera ca ma 'avantajaza' ( este vorba despre un credit inca in desfasurare,pe care fostul sot il considera platit si doreste jumatate din suma.Mentionez ca am fost deacord ca eu sa-l platesc fara discutie inca 8 ani de acum .) la apel trebuie facute din nou probele acelea cu inscrisuri si martori,adica o luam de la capat? sau se tine cont de actele din dosar si este judecat doar de alt judecator?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2010
vicar, utilizator
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 21:15, 30 Martie 2010
in general lucrurile cu care sunteti de acord nu mai puteti sa le constestati
Da, desigur.Daca de exemplu masa partajabila sau cotele , pentru ca de obicei aici apar problemele nu sunt retinute conform solicitarilor dvs. si a probelor administrate, cand se declara apel impotriva sentintei, se declara apel si impotriva incheierii interlocutorii ( odata cu fondul)., pentru ca incheierea practic este "baza"hotararii finale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecare partaj Lylyca Lylyca In cazul judecarii unui partaj de bunuri in urma unui divort, am depus instantei actiunea care cuprinde mai multe cerinte..x,y,z,.... Argumentele ( ... (vezi toată discuția)
Partajare in parti egale? zarafoaia56 zarafoaia56 atunci cind se hotaraste a se efectua partajarea, instanta poate lua hotarirea de a face partajarea in mod egal, chiar daca contributia partilor a fost ... (vezi toată discuția)
Obiectii la ..incheiere !? tutu12 tutu12 .. s-a dat o incheiere intr-un proces de partaj , hotarandu-se desemnarea unor experi evaluatori de bunuri si .. contabil. O bservand ulterior incheierea am ... (vezi toată discuția)