avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat

in cazul in care iti iei un avocat care sa te reprezinte intr-un proces , acesta trebuie a iti elibereze chitanta contra sumelor de bani pe care le percepe?se incheie vreun contract?
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 23:22, 31 Martie 2010
sigur
se incheie vreun contract?

Bineinteles!Se incheie un contract de asistenta juridica.
Buna seara!
In cate exemplare se incheie acest contract? Clientul primeste vreun exemplar?
Multumesc!
Contractul de asistenta juridica se incheie in doua exemplare,cate unul pentru fiecare parte,deci si clientul primeste un exemplar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea onorariului de succes de la avocat la client si implicatiile juridice asupra taxelor si a impozitelor cedo_2012 cedo_2012 Buna seara stimati forumisti, As avea si eu o nelamurire referitoare la situatia in care avocatul primeste onorariul de succes mai inainte de a se finaliza ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes poate fi ,,cheltuiala de judecata''? Simona Maria Simona Maria Buna ziua! Sunt avocat de putin timp si am urmatoarea situatie: am stabilit un onorariu de succes cu clientul; ajung in faza de executare si executorul imi ... (vezi toată discuția)
Evaziun e fiscala Mary355 Mary355 Daca un avocat nu incheie contract de asistenta juridica (dar numele lui apare ca aparator si face motivare apel,deci are activitate in dosar),face evaziune ... (vezi toată discuția)