sunt studenta in anul 2 la o facultate particulara la forma de invatamant fr si beneficiez de o pensie alimentara din partea unuia din parinti as dori sa stiu daca ma angajez cu carte de munca la program full time as putea sa mai beneficiez de aceasta pensie alimentara?
va multumesc pentru raspunsuri am inteles in mare dar totusi daca parintele nu ar stii ca lucrez cu carte de munca ma-r ajuta cu ceva ? nu cred ca ar mai vrea sa imi dea pensia daca ar sti ca m-am angajat dar totusi in ziua de azi e f greu sa traiesti cu o pensie de intretinere fara niciun alt ajutor tin sa precizez ca hotararea este definitiva pana la varsta de 25 de ani si nu cred ca este specificata forma de invatamant pe care sunt obligata sa o urmez dar o sa ma transfer de anul viitor la zi pentru orice eventualitate inca o data va multumesc
Cred ca totul tine de situatia in care tatal dvs. afla ca sunteti angajata. De fapt daca stam sa ne gandim e o situatie identica cu statutul de student la care puteti renunta oricand si daca el nu se intereseaza in mod direct daca mai frecventati scoala atunci ma intreb cine l-ar putea informa.