avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PRONUNTARE AMINATA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PRONUNTARE AMINATA

Buna seara,am o intrbare scurta.Asteptam o pronuntare pe data de 25 Martie,av.a mers sa vada care este raspunsul dar iau spus ca s a aminat pentru data de 1 Aprilie.Care credeti ca ar fi motivul???.Procesul a fost la fond(granituire).Multumesc anticipat.:vishenka:
Cel mai recent răspuns: silvia p , utilizator 00:24, 31 Martie 2010
Multumesc pentru raspuns.Aveam nevoie de putina incurajare,incredere,...ar fi perfect sa citeasca bine macar concluziile...sunt, cred eu bine documentate tinind cont ca este al 4.lea judecator la acest dosar (a fost la ultimul termen) si a ramas in pron.:love1:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amânare pronunțare paula38 paula38 Buna ziua ,intrbarea mea este urmatoarea,ieri sa judecat un proces civil unde am fost parata,in apararea mea am cerut sa fie audiata bunica ,ca si intervenient ... (vezi toată discuția)
Concluzii scrise danalida danalida Bună ziua!Întrucît nu apare pe site-ul judecătoriaei la informațiile dosarului meu dacă instanța a amînat pronunțarea si pentru a putea depune eu ca ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces civil bună ziua!va rog daca ma puteti ajuta ... danalida danalida Cerere suspendare facultativa a procesului civil art 413 alin 1),pct.1 Ncpc Bună ziua!Va rog daca ma puteti ajuta cu un răspuns. Am ... (vezi toată discuția)