avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... autorizatie pfa pentru imprimare pe textile/sticla
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

autorizatie pfa pentru imprimare pe textile/sticla

Buna ziua,

sunt intr-o mare dilema si de aceea indraznesc sa va intreb, daca m-ati putea ajuta cu informatii mai detaliate , in obtinerea unei autorizatii PFA?
Problema este ca pentru ce vreau sa fac (imprimare-personalizare pe textile si sticla) nu am calificare.Am terminat liceul dar nu detin nici o calificare sau atestat in niciun domeniu.Exista vreo solutie pentru a putea totusi sa-mi desfasor aceasta activitate legal,bineinteles excluzand alte forme de infiintare,II,AF,SRL,etc.?
Initial am vrut sa-mi fac un SRL dar cu noile taxe si impozite ce se vehiculeaza prin media mi-am revizuit putin posibilitatile.

Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: costy t. , utilizator 09:23, 31 Martie 2010
Cautati un raspuns aici:
[ link extern ]
Legea 300/2004 si lista activitatilor reglementate special (user ralu)
Multumesc pentru link dar tot fara raspuns raman.Cum pot obtine autorizatia in lipsa unui act care sa dovedeasca experienta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Student, doresc sa infintez firma. Pr3st0 Pr3st0 In primul rand bine v-am gasit. In al doilea rand... doresc sa infiintez o firma ca si student in ultimul an la o facultate de informatica si ... (vezi toată discuția)
Indeplinesc conditiile pentru creditul nerambursabil? Geamak Geamak Am sub 30 ani si liceul cu bac. Vreau sa-mi deschid o AF (bar, magazin mixt), si vreau sa stiu ce avantaje/dezavantaje am. Totodata vreau sa stiu daca ma ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi fac si intreprindere individuala si intrepreindere familiala cf. oug44/2008? supermanu supermanu As avea o intrebare legata de urmatoarea situatie: impreuna cu sotia am un AF pe legea 300/2004 (titular sunt eu...) pe care imi desfasor activitati de comert ... (vezi toată discuția)