sunt casatorita cu un cetatean polonez si locuim momentam in uk.Sotul meu lucreaza de 3 ani cu contract si eu la studii.Care sunt criteriile de acordare??Am putea obtine un astfel de credit in condiitiile in care el este cetatean strain singurul care poate dovedi o sursa de venit.multumesc
ar trebui sa aveti amandoi domiciliul in Romania nu in UK, pentru a aplica la programul prima casa.. eu zic ca daca aveti C.I., puteti aplica la progrramul prima casa.. e de preferat sa intrerbati la banca.. eu stiu pers care lucreaza in strainatate si au aplicat la prima casa, dar erauc etateni romani si inca mai aveau domiciliul in Ro
eu am buletinul tot in ro dar sotul meu este cetatean polonez si contractul de munca in uk.cartificatul de casatorie este tot de aici.eu deocamdata sunt la studii si momentan nu lucrez deci singura sursa de venit poate fi dovedita de el.multumesc
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divort
carmen 24
sunt casatorita cu un cetatean strain de9 luni casatoria a avut lok in uk asa putea sa bag divort in ro. nu avem copii si nici martori ca cum ar decurge ... (vezi toată discuția)
Divorț
julia72
Bună ziua, sunt căsătorită de 9 ani cu un cetățean englez. Am locuit în Anglia 4 ani iar din 2013 locuim în Timișoara. Soțul are permis de ședere pe ... (vezi toată discuția)