avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit fuziune
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

fuziune

Societatea absorbita detine actiuni la societatea absorbanta,regasite in imobilizari financiare(cont 261)
Ce se intampla cu valoarea imobilizarilor financiare(reprezetand actiunile detinute la societatea absorbanta)
Cum se anuleaza ?prin ce conturi si care sunt implicatiile fiscale?

Va multumesc anticipat.
matei nastasia
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 23:29, 31 Martie 2010
[ link extern ]

Sunt diferite exemple de fuziune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuziune prin absorbtie maryette maryette Este vorba de 2 soc.care au fuzionat,una dintre ele a fost radiata. Intre data proiectului de fuziune si data efectiva a fuziunii,au existat modificari ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absorbtie consuello consuello Buna ziua, am rugamintea pentru cei care au mai multa experienta in acest domeniu sa-mi spuna si mie care este situatia financiara pe baza careia se ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absortie carmenaurora carmenaurora BUNA ZIUA am inteles la ORC ca pentru fuziune prin absortie dintre 2 SRL, se depune in prima faza RAPORTUL DE FUZIUNE. as dori sa stiu concret ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)