avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Modifcare cod fiscal , impozit forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Modifcare cod fiscal , impozit forfetar

Mii de scuze... m-am prpit si am oferit informatii eronate .. acea modificare este una minora shi nu are nimic in comun cu ce ne arde pe toti[impozitul forfetar]... Am crezut ca deja s-a publicat OUG ce apare in gandul [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 31 Martie 2010
morys, utilizator
Cel mai recent răspuns: blu_angel , utilizator 21:11, 1 Aprilie 2010
Ce este nou ?
- Introducerea impozitului anual cu plati anticipate trimestriale se amana pentru anul 2012. Deci "restul contribuabililor" calculeaza ca si pana acum (din mai 2009) cu cota de 16% si compara rezultatul cu impozitul minim aferent.
- Comparatia intre impozitul rezultat din calculul cu cota unica si impozitul minim are reguli mai precise si mai corecte.
dci ramane acelasi impozit minim? .. atunci unde e stimularea?
d-nul Florin Savu, va rog sa ma scuzati ptr insistenta, dar va rog sa ma verificati daca am inteles corect...deci sunt micro, am platit im:)pozit pe venit pana la 1 ian 2010, acum aplic 16% la profitul pe primele 3 luni ale anului si pe baza cifrei de afaceri a anului precedent vad unde ma incadrez si declar suma care este mai mare....am inteles bine??:)
blu_angel a scris:

d-nul Florin Savu, va rog sa ma scuzati ptr insistenta, dar va rog sa ma verificati daca am inteles corect...deci sunt micro, am platit im:)pozit pe venit pana la 1 ian 2010, acum aplic 16% la profitul pe primele 3 luni ale anului si pe baza cifrei de afaceri a anului precedent vad unde ma incadrez si declar suma care este mai mare....am inteles bine??:)

Ati inteles bine modul de calcul.
Daca se amana introducerea platilor anticipate in contul impozitului pe profit.
multumesc frumos ptr raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit profit 2011 popamirceacricau popamirceacricau Buna ziua, am urmatoarea situatie: -pe primele 3 trimestre 2010 am declarat si platit impozit minim in suma de 3225 lei; -pe trim.4 impozit calculat este de ... (vezi toată discuția)
Impozit micro in 2010 expro expro am urmatorul caz: o micro a platit in 2009 asa: trim I 2009 -imp. micro. 819 ron trim II 2009-imp. micro.- apr. si -277 ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului forfetar viogeo viogeo Pentru un SRL cu asociat unic pentru care s-a depus cererea de suspendare a activitatii la data de 05.05.2009 la ONRC, si s-a obtinut regim derogatoriu de la ... (vezi toată discuția)