multumesc!presupun ca asta necesita angajarea unui avocat la care sa-i dau toate detaliile,un proces lung si de durata,neuroni uzati etc.dar daca amcastigat procesul pe dreptul muncii tot datorita sfatului acestui forum merita efortul chiar daca totul va fi onorariul avocatului,insa nu mi se pare corect sa si recunoasca datoria dar din rautate sa nu vrea a-mi da.in conditiile in care eu nasc procesul poate fi amanat o perioada sau se desfasoara in absenta mea?problema e ca in februarie sunt deja 2 ani de la imprumut am sanse sadeschid procesul dupa ce nasc sau sa sa initiez actiunea?
am fost sfatuita pe acest forum sa-mi apar drepturile si va multumesc tuturor in acest mod am obtinut 2 salarii restante care sunt osuma considerabila din care deja am amenajat camera copilului pe care il aspept.va multumesc ca existati!dumnezeu sa va binecuvanteze!
era pe vremea lui Nicolaescu prevazut ca daca spitalul nu are si se scrie reteta tot spitalul e obligat sa deconteze si parca stentul se obtine prin CAS.Interesati-va daca mai e in vigoare si sa aveti rp cu parafa medicului.
mi-am cumparat masina pe firma in care lucram fiind prieteni cu sefii,ulterior le-am imprumutat 80000roni pt plata bilet la ordin.am decis sa plec din firma dar nu inainte da a avea hartii semnate cu ce-mi datoreaza pe care nu le-am obtinut tocmai ortodox ci nevoita de imprejurari trecand un an fara sa vad banii,iar masina am cerut o rezolvare la plecare dar o vrea si pe asta.Am martori ca i-am dat banii tatal lui,soferul firmei si 2 colege care au numarat banii.Erau nista solduri de furnizor de semnat si am pus si hartiile mele la semnat stiind clar ca nu va citi ci ca va semna ca primarul.Incerc de 9 luni sa obtin ce e al meu fara sa fac uz de ce am obtinut mizerabil din punctul meu de vedere dar as vrea un sfat avizat sau o indrumare.nu am contactat un avocat tocmai pt ca ipostaza e o situatie care nu ma caracterizeaza dar in acelasi timp am muncit doi pt asta si nu mi se pare cinstit...e greu sa dormi impacat cu tine chiar daca stii ca e adevarat.
exprimare gresita.la itm exista program de noapte dar la un control de rutina de ce sa verifice o firma care nu lucreaza noaptea?ei nu au program de noapte oficial ca depozit deci nu au spor de noapte etc...de ce sa verifice si pe cine cand la ora 20 e oficial inchis.intamplator firma mea e langa itm si stiu pentru ca noi avem program de noapte.ei lucreaza ca depozit sporadic noaptea nu permanent.in formularele tematice primite de noi era si acest aspect trecut alaturi de plata lor si zilele lib
pentru tura de noapte depozitul trebuia sa anunte itm.Cum nu exista la ei program de noapte de ce sa verifice noaptea? ar verifica daca noaptea ar avea loc accident de munca si cineva ajunge la spital si are curaj sa-si mentina declaratia...teoretic constat ca drepturi aveti, dar obligatii si aici marefer la cele morale...s-a mintit in colectiv dar daca erati oechipa era altceva...de ce va lamentati ? si eu am avut anul acesta control de acest gen la locul de munca am dat declaratii pe proprie raspundere e un formular tip nu a venit ca o reclamatie ci a fost o actiune tematica a itm la nivel national.trebuia sa completati formularul corect dumneavoastra si atunci ar fi vorbit si ceilalti.curios dar dupa ora 16 nu livrati medicamente si cu regret va spun ca seful de depozit nu e organizat.recunosc ca atunci cand ajunge importul e mult de munca dar organizarea este totul.farmacistul sef de depozit sta/gestionarul sef sta/soferii stau/farmacistul de la calitate sta si atunci cine lucreaza?doi muncitori necalificati iar ceilalti asteapta sa inregistreze stupefiante psihotrope etc iar cel de la calitate nu a vazut ca are prospect de drajeuri in cutia de supozitoare.stiu cum e si va explic de ce lucrati.imi pare rau dar e adevarul tot despre aceasta Romania pe care o tot acuzam fara sa ne analizam propria atitudine si comportamentul pentru ca numai asa se va schimba ceva.
am fost la itm pentru a reclama si tocmai asta a infuriat mai tare mai ales ca statul de plata e semnat dar nu de mine e barat si semnat de colega care va pica fara sa fie vinovata decat prin naivitate.unul dintre sfaturi a fost acesta si mi s-a parut cel mai inofensiv fara sa cred ca altii vor suferi iar acum a demisionat si ea.noi ar trebui sa ne straduim sa ne cunoastem drepturile nu numai obligatiile si ar fi cel mai important daca am lasa ignoranta altora si sa nu ne multumim ca e loc de munca ei ne hranesc etc pentru salariu eu am muncit dar sa ma umileasca nu ma poate plati fiecare are demnitate onoare pana la urma atat avem si trebuie sa ne respectam noi pe noi.teoria e buna...
sunt rezultatul unui nemt cu maghiar si slovac.este prima data cand imi pierd coerenta echilibrul calmul dar e dupa un mesaj.doresc sa pun capat acestei situatii dar intr-un mod elegant pt ambele parti tocmai de aceea am cerut sfaturi.oamenii furiosi spun si lucruri negandite,iar el stie ca as putea sa-i fac rau.asta nu inteleg oamenii e usor sa faci rau dar e foarte greu sa faci bine.cand altii dau cu pietre tu da cu paine cand ti se da o palma intoarce si celalalt obraz iar daca poti construieste un drumeag care rai nu neaaparat autostrda.sunt un om fericit cu educatia primita.dialogul a reusit sa ma calmeze iar pt asta va suntem recunascatoare fetita mea a adormit cum voi face si eu.multumesc pentru sfaturi si pt calmantul numit dialog.MULTUMESC
lucrez 7 ani intr-o firma functie conducere decid ca vreau sa plecin feb2009.patronul nuvrea inventar la plecare dar preaviz 30 zile da dar sa nu merg la firma.inventar facut la 31 dec 2008 ca in fiecare an ok intre calculatoare stocuri si contabilitat.mi-a comunicat ca in aprilie a facut inventar si l-am delapidat 100000E evident prin sms in mai 2009 si continua sa-mi tulbure linistea cu astfel de mizerii.ce trebuie sa fac sa inceteze si cum pot demonstra contrariul.in momentul in care mi-a interzis accesul in sediu am anuntat institutiile fata de care aveam obligatii profesionale in calitate de reprezentant legal(ministerul sanatatii casa de asigurari).a fost furios ca plec si cand am anuntat mi-a interzis sa intru in sediu dar inventar a facut dupa 40 de zile din spusele lui.nu vreau ca cineva sa ma discrediteze inutil.ce pot sa fac?sa cer expertiza contabila?sa angajez avocat?traiesc intr-o comunitate restransa cu sot medic intr-un spital iar oamenii ne cunosc chiar noi le-am spus ce se intampla pt ca ne simtim umiliti injositi calcati in picioare iar prietenii ne sustin moral dar e demnitatea noastra...