am o carte care se va vinde sub pretul de achizitie, pretul fiind mai mic deoarece a primit subventii neramburasbile din partea AFCN. este corect? in lege am gasit aspecte doar legate de soldari, reduceri, produse alimentare..etc.
ce note contabile trebuie facute? diferenta de pret va fi trecuta pe cheltuiala deductibila sau nedeductibila? din punct de vedere al tva-ului ?
pentru un alpinist utilitar care lucreaza in domeniul telecomunicatiilor ( montare echipamente pe stalpii de inalta tensiune) se paote acorda spor pentru condiţii deosebite de munca, grele, periculoase si spor pentru condiţii nocive de muncă? este angajat la o firma privata.
o firma suspendata din 2010 ( platitoare de impozit profit 16%), daca se doreste reactivarea ei , poate opta pt impozit de 3% in 2011 sau doar incepand cu 2012?
daca o firma are sediul social intr-un oras si isi deschide punct de lucru in acelasi oras ( la punctul de lucru se va desfasura intreaga activitate) - ii trebuie CIF separat pt punctul de lucru?
As avea nevoie de ajutorul dumneavoastra in urmatoarea situatie. O persoana care are deschis cabinet medical individual (stomatologic) - si obtine venituri doar din aceste activitati independente, cum ii se calculeaza indemnizatia pt cresterea copilului? Daca in anul 2009 ( aferent celor 12 luni) cabinetul individual a realizat venitui, dar la sfarsitul lui 2009 a iesit pe pierdere, mai primeste indemnizatie? Cel putin indemnizatia minima - cei 600 lei - are dreptul sa ii primeasca in aceste conditii? Nu realizeaza alte venituri - salariale sau alte tipuri.
As vrea sa stiu daca devin membrul unei asociatii, pana unde merge raspunderea membrilor? ( atat ca mebru fondator cat si ca membru simplu, aderat dupa infiintarea asociatiei). ma refer la raspunderea juridica, financiara..etc
care este baza legala privind raspunderea membrilor unui ong