avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Activitate avocat dinu

Activitate avocat dinu

Răspuns la discuția divort cu incredintare minor
Doamna draga, observ ca de 6 luni de zile casatoria Dvs. pare imposibila (mesajul din iunie).

Sfatul meu, in calitate de avocat, este sa faceti aceasta casatorie posibila spre binele tuturor, dar in special al copilului. Este mai important decat rezolvarea convenabila a unui divort, chiar daca veti obtine copilul si o pensie "grasa".

Dar daca nu si nu, atunci ma puteti contacta daca sunteti din Bucuresti si doriti un avocat.

Va urez succes,
Av. Dinu.
Răspuns la discuția Avocat - doresc colaborari!
Infiintari societati comerciale - experienta
tel. - 0727.557.188
Răspuns la discuția Avocat - doresc colaborari!
tel. 0727.557.188

Av. Dinu
Răspuns la discuția accident circulatie art 184
Nu te vei alege cu plimbari pe holurile tribunalului pentru ca nu se va ajunge acolo. Ai spus ca politia a constatat culpa comuna... asa ca procurorul va dispune neinceperea urmaririi penale.
Acest fapt ii va taia elanul babutei sa te cheme ulterior in judecata pentru daune morale.
Daca este adevarat ca a avut doar o julitura si un cucui, stai linistit. Si daca alergai dupa tramvai si o tranteai se putea lovi mai rau... Unii oameni sunt chiar nesimtiti...

Oricum, daca se schimba cu ceva situatia nu ezita sa apelezi la un avocat, macar pentru o consultatie.

Av. Dinu
Răspuns la discuția divort fara acordul meu?
Da, este posibil divortul si fara acordul sotului.
"Acuzatiile" nu trebuie sa fie serioase ci suficiente pentru motivarea cererii de divort. Faptul ca aveti un copil de 5 ani nu poate impiedica desfacerea casatoriei.
Multa bafta...

Av. Dinu
Răspuns la discuția accident circulatie art 184
Un certificat medico-legal fals poate fi atacat cu certificatul de la urgenta.
Ati facut chitanta de mana pentru sumele date batranei ?
Daca depune plangere ? Pentru ce ? Poate in civil pentru daune morale... Pentru asta e bine sa aveti chitantele de mana.

In rest stati linistit, babuta bate fierul cat e cald...

Cu stima,
Av. Dinu
Răspuns la discuția partaj
Aruncati-va in procese fratilor, eventual si cu capul inainte, si dupa aceea intrebati in stanga si in dreapta cum sa rezolvati problema.
Cu ajutorul unui avocat, desigur, dar nu al meu pentru ca deja mi-am exprimat parerea despre cei ca tine.

Av. Dinu
Răspuns la discuția o succesiune
1. Succesiunea se va face la notariat.
2. Fosta sotie nu are nici un drept.

Av. Dinu
Răspuns la discuția probleme grave succesiune
Daca nu are sot supravietuitor si nici alti copii nepoata mosteneste singura tot ce a ramas dupa defunct.

Av. Dinu
Ma puteti contacta oricand prin intermediul unui E-mail.
dinu_danut@yahoo.com

Av. Dinu