avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate terminatoru

Activitate terminatoru

Răspuns la discuția redirectionare 20%din profit
daca se poate as fi recunoscator. as avea nevoie de asa ceva mai exact acel act ..

va multumesc.
adresa de mail terminator_terminatoru@yahoo.com sau organizatia_asu@yahoo.com
Răspuns la discuția redirectionare 20%din profit
liliana.fleancu a scris:

20% din impozitul pe profit al companiilor poate fi redirecţionat pentru ajutorarea copiilor bolnavi sau pentru alte cauze nobile.
Pentru a putea fi dedusa din impozitul pe profit aferent anului fiscal 2010, suma redirecţionată nu poate fi mai mare de 3 la mie din cifra de afaceri, iar plăţile trebuie făcute până la 31 decembrie.

Deşi Codul Fiscal permite încă din 2004, ca firmele să redirecţioneze 20% din impozitul pe profit datorat statului către un ONG, fără nici o cheltuială suplimentară, foarte puţine companii uzează de această facilitate.

Procedura prin care firmele pot redirecţiona o parte din impozitul lor pe profit constă în semnarea unui contract de sponsorizare cu ONG-ul care reprezintă cauza pe care managerii şi antreprenorii vor să o susţină

as dori si eu un astfel de contract si care este procedura legala ... mai multe detali va rog frumos daca se poate!
pai am vazut asta aici ....

[ link extern ]
ce formular imi trebuie pentru asa ceva !?
Răspuns la discuția sediu ong
freeelis a scris:

In vederea dobandirii personalitatii juridice, membrii asociati incheie actul constitutiv si statutul asociatiei, in forma autentica sau atestata de avocat.

ms mult ..

dar nu sunt sigur daca Proprietarul imobilului/apartamentului stabilit ca sediu autentifica la notariat sau la avocat o declaratie prin care pune la dispozitie spatiul respectiv ca sediu pentru asociatie
Răspuns la discuția sediu ong
vreau sa fac un ong si imi trebuie spatziu ..(il fac in apartamentul propriu) si vreau sa stiu unde sa ma duc la avocat sau la notar

mai am nevoie de semnaturiole locatarilor daca este in organizatzie nonprofit?!?
Discuție sediu ong
la notar se face .. sau merge si la un avoat ?!
ma intereseaza drepturile si obligatiile studentiilor si a profesorilor ...

nu prea intzeleg sistemul de credite .. regulamentul interior al facultatilor ...

am intzeles ca se merge pe un grup de legi ...

as vrea pe larg un document ceva unde sa le pot gasi pe toate ...

de ex .. amanarea examenelor neprezentarea la ele .. trecerea cu un numar minim de credite ... inghetarea anului transferul la alta universitate cazari ...am dreptul la alt examninator de ce nu mi se acorda ... etc si multe altele ...
as vrea daca se poate cat mai prezentate si cat mai elaborate aici .. va multumesc
luiza2008 a scris:

Incercati aici
[ link extern ] /
[ link extern ]
Succes!:)

multumesc mult..
freeelis a scris:

Exista posibilitatea ca SC sa fie unul din membrii fondatori ai ONG-ului.
De asemenea, pe baza unui contract de asociere se poate colabora cu ONG-ul.

nu ma intzelege gresit te rog...

nu vreau sa trec firma ca membru fondator ... vreau sa ma trec eu ca persoana Gheorghe Marin .. cum ma cheama ....

firma e separata cu alta treaba .. este a mea facuta pe numele meu .. ZAMURA s.r.l. numele firmei