in februarie am intrat in concediu pre si postnatal.si nici pana azi nu am primit banii de la firma.cand i-am intrebat mi-au zis ca nu-mi dau nici un ban pt ca ei isi recupereaza foarte greu banii de la stat si ca le pare rau dar nu ma pot ajuta.daca fac sesizare la itm reusesc sa-mi recuperez banii?
sunt obligata sa-mi iau cele 126 de zile de concediu?nu se poate sa mi le iau doar pe cele 45 postnatal care sunt obligatorii?dupa cele 45 de postnatal as vrea sa ma intorc la munca
Tot pe forum mi s-a spus ca amenda poate fi intr 300 -600 .Se poate sa fi fost o greseala?Dc e intre 3000-6000 atunci cred ca mai bine o las asa.Aenda as fi platit-o eu .Dar atat de mult nu cred ca imi pot permite.Va multumesc mult
Prietena mea e de acord.V arog sa-mi spune-ti pasii pe care trebuie sa-i urmez.Pot sa merg eu sa rezolv toate astea sau trebuie sa fie si prietena mea cu mine?La salariul minim cat trebuie sa platesc pe luna?Si cred ca ar trebui sa cer cartea de munca de la actualul patron ca sa poata opera in ea cei de la itm
din 15.08.09 am semnat si contractul pe noua firma si in prezent am contract.am intrerupere numai in perioada 15 feb -15 mai 09.cine plateste indemnizatia patronul sau statul?