avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Activitate nicucretu29

Activitate nicucretu29

Discuție testament
care trebuie sa fie continutul unui testament?e normal sa scrie bunuri mobile si imobile ,prezente si viitoare,fara a fi specificate acele bunuri?multumesc.
Discuție evacuare
daca intr-un proces de evacuare ,piritul plateste cheluieli de judecata? multumesc.
sunt patru mostenitori dar fara acordul celorlanti ,sa facut titlu numai pe numele unuia.se poate mdifica ,sa fie trecuti si ceilanti?
sotia n.1958,vechime in munca 18,5 ani,trei copii,cind se poate pensiona?multumesc.
divortul sa pronuntat,din vina ambilor.urmeaza partajul-la sector a cistgat sotul deoarece fosta nu a platit taxa de timbru,a facut apel in care cere 3000e,bani dati de tatal ei cica,fara acte sau chitanta fostului.mai a fost si o masina logan la care ea a renuntat sa ceara partajare.ce se poate face?
Discuție cost procura
trebuie sa imi reprezint mama in fata instantei intr-un proces de fond funciar.Cit costa procura sau imputernicirea?
Discuție fond funciar
am un teren de 6000mp in Jilava.Am titlu de propietate din 1995,conf.L.18.in anul 2003 ,primaria a pus in posesie doua persoane.Din 6000mp. la masuratoarea facuta de primarie au iesit 5ooomp.Am dat in judecata persoanele respective,una avind titlu de propietete,cealanta nu.Am cistigat la j.cornetu ,dar au facut apel care se va judeca la tmb.sa facut si expertiza si proba cu martori in favoarea mea.Ce se mai poate intimpla? Multumesc.
am fost dat in judecata pentru evacuare.la instanta de fond au cistigat reclamantii.am facut apel,care sa judecat la Tmb.si am primit comunicarea in care spune asa:admite apelul formulat de apelantii piritii impotriva sentintei civile nr.18550,pronuntata de js.1si schimba in tot sentinta civila apelata in sensul ca respinge actiunea ca neintemeiata.vreau sa stiu ce inseamna aceasta?eu ca apelant pirit am cistigat apelul?.