avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate ramona rob

Activitate ramona rob

am fost restructurata din post si m-au pus pe somaj, am ramas insarcinata si acuma pe 12 august 2012 se termina maternitatea, ce pasi trebuie sa urmez pentru a mi se da somajul ramas, pe 16 oct 2009 am ramas in somaj, pe 1 iunie 2010 am intrat pe prenatal ,am intrerupt somajul, si mi s-a dat un an de somaj dupa anii lucrati.Unde trebuie sa ma duc pentru a mi se da somajul ramas, trebuie sa depun vreo cerere,este vreun termen ca sa nu intrerup in cartea de munca,....multumesc.
Discuție calcul CIC
daca eu sunt in somaj , cum se va calcula indemnizatia de 2 ani la mine, se va lua venitul din somaj, sau de la fostul loc de munca?sunt in somaj din 15 oct., am ramas insarcinata in noiembrie.iau 510 lei somaj.eu maitrebuie sa platesc ceva sau imi plateste somajul toate?(ajofm).
cu somajul tehnic nu sunt sigura cum e, dar daca te pune pe somaj ,eu am fost pusa cu art.65,lit a, iar duupa o luna am ramas insarcinata, e ok, primesti maternitate.
Răspuns la discuția gravida pe somaj
multumesc mult.
Răspuns la discuția Somaj
nu se poate face nici asta
am intrat pe data de 15.10.2009 in somaj,in urmatoarea luna am ramas insarcinata, intrebare :cum procedez?am fost la medicul de familie, acuma trebe sa ma duc si la somaj sa instiintez si acolo ca sunt insarcinata?sau in cat timp trebuie sa le spun? este vreun termen?
puteti sa-mi spuneti,va rog,daca m-am inscris sau am depus dosarul la somaj pe data de 4 noiembrie,cand primesc somajul,cand ar trebui sa vina acasa,?sunt pe somaj din 15.10.2009.va veni retroactiv,nu?va veni dupa 25.11.?sau sa ma duc la ajofm sa-i intreb?
Răspuns la discuția legat de somaj
am reusit,mi-am depus dosarul pe 4 nov,multumesc
Răspuns la discuția legat de somaj
multumesc,inca nu stiu sigur,am auzit doar ca vor sa puna pe cineva,...
Discuție legat de somaj
am fost pusa pe somaj de la soc com.,am fost casiera,din data de 14 astept cartea de munca ca sa ma inregistrez la somaj,iar din surse interioare firmei am aflat ca pe fostul meu post domnii angajeaza alta persoana,o fata de pe sala,se poate?