daca aveti 2 sau 3 martori da, trebuie sa existe probe in acest sens,
Sarbatorile de iarna sa va aduca multa caldura in case si in suflete, sanatate, implinirisi sa va prinda alaturi de cei dragi. Craciun Fericit!:thumbup::luck::luck::luck:
Buna ziua,
si eu am patit la fel, se pare ca este ceva problema in site, care trebuie rezolvata, daca se poate.
Sarbatori fericite tuturor si un an nou fericit, sanatos si plin de impliniri !
=D>=D>=D>
in primul rand trebuie sa introduceti actele pentru successiune dupa tatal dumneavoastra la judecatoria de care apartineti, ar fi bine sa apelati la un avocat pentru a va reprezenta sau pentru o simpla indrumare in ceea ce priveste formatul si continutul actelor, bineanteles ca trebuie sa amintiti si de testament si sa -l anexati cererii de deschidere a succesiunii, in copie Originalul pastrati-l pentru cand o sa fie cauza in instanta si atunci sa il aratati judecatorului, cat despre bani trebuie un expert la fata locului care sa evalueze la ce valoare se ridica ceea ce dumneavoastra mosteniti si ce taxa aveti de platit la judecatorie pentru acceptarea cererii de deschidere de succesiune, pe expert trebuie sa il platiti tot dumneavoastra, cat de cota parte la care aveti dreptul este cea prevazuta in testament, adica jumatate din averea tatalui si a mamei dumneavoastra, conform legislatiei dorintele celui decedat trebuie respectate si urmate, va indic totusi sa va angajati un avocat, legea este de partea dumneavoastra :) , orice om are dreptul la apararea propriilor interese.
Sper ca am reusit sa va indrum pe masura asteptarilor dumneavoastra si va doresc mult succes in continuare!
Multumesc, urmatoarea sper sa nu aibe viermi:):))
Deja am mancat cicolata si nu a avut virmi, asa ca nu mai imi tebuie martori;) ;)
Sunt ferm convinsa ca veti lua hotararea potrivita in cazul dumneavoastra, mult succes!!!
Dupa servici ma duc sa imi cumpar o ciocolata, dar o sa cer si bonul B-)
Da sunt si tocmai de aceea am scris afirmatiile anterioare, am vazut cum a nascut sora mea partial, bineanteles, am vazut cum si cat s-a chinuit ore intregi si in salon si in sala de nasteri atat inainte de nastere, in timpul nasterii cat si dupa nastere, fiindu-i pusa viatra in pericol atat a ei cat si a copilului, nascand natural si copilul fiindu-i scos cu ventuza, dupa nastere a facut o hemoragie puternica care nu se stia cand se va oprii, si a facut si transfuzii cu sange, dar multumesc lui Dumnezeu este bine si ea si copilul, inainte de a naste a vrut sa faca doi copii, dar acum nu mai vrea ramanand cu un "gust amar" in urma nasterii, copilul fiind mai mare decat s-a vazut la ecografie trebuia sa i se faca cezariana peste 4 KG. Nu am spus din rautate sau necunostinta de cauza aceste lucruri si nici nu vreau sa sperii pe nimeni dar se intampla si asa ceva, bineanteles ca sunt si femei care numai intra in sala de nasteri nasc, sunt cusute si in cateav minute sau o ora sunt bine si fara hemoragie dar din pacate cam putine cazuri, cel putin cat am fost eu la spital putine "cazuri fericite" au fost , cat despre cezariana am vazut proaspete mamici care nu au avut complicatii si au fost externate inaintea sorei mele, eu daca ar fi sa nasc candva vreau sa fiu informata cu tot ce se intampla si sa stiu la ce sa ma astept cand va fii momentul, de aceea am ajuns la aceasta parere.