cumva, din certificatul fiscal reiese ca se plateste impozit pe acel teren si pentru o cladire, care, de fapt, nu coincide cu aceea existenta si care nici nu exista.... casa din certificatul fiscal e din 1980, in realitate ar trebui sa fie din 1995...
Va multumesc. cand spuneti actele proprietatii va referiti la acelea pe teren, pentru ca pe cladire nu exista....? iar pentru certificatul de urbanism este necesar un alt dosar, cred...
Buna seara,
Va rog sa-mi spuneti daca e posibila intabularea unui imobil, edificat in anul 1980, fara autorizatie de constructie. Din certificatul fiscal pe numele "proprietarului" reiese ca acest imobil este inregistrat in evidentele fiscale. Exista, de asemenea acte pe terenul pe care acesta e construit. Am intrebat un domn de la urbanism care, foarte derutat, dupa ce mi-a cerut ragaz o zi ca sa se intereseze, mi-a spus ca e nevoie de actiune in instanta.
Va multumesc!
Buna ziua.
Parintii mei ne-au daruit mie si fratelui meu un autoturism. Niciunul dintre noi nu dispune de venituri financiare, el fiind inca elev, eu studenta. Un detaliu important ar fi acela ca masina este totusi pe numele lui. Asta pentru ca el s-a ocupat de acte la momentul respectiv. In acest moment el utilizeaza cel mai mult masina,uitand bineinteles de faptul ca-mi apartine si mie. Eu ii mai iau cheile, actele...Bine, imaginati-va ca sunt mici certuri in familie... Intrebarea mea este daca in cazul in care el ar anunta politia ca i-am luat actele, cheile, eu as putea fi acuzata de furt? Mai ales in conditiile in care el nu ar putea demonstra ca a detinut bani pentru achizitionarea autoturismului iar parintii mei ar putea oricand afirma adevarata situatie. Va multumesc!!
buna ziua. pe data de 23 septembrie am primit notificare de la firma de asigurari ca nu ma despagubeste. in cat timp pot face cererea de conciliere? o pot face acasa si trimite prin fax? ce trebuie sa contina aceasta? va multumesc mult
da... numai ca este imposibil sa ma inteleg cu domnii de la sediu, mai ales acum dupa ce i am reclamat...pare de necrezut, dar chiar nu se poate,,, uitati un exemplu pt a vedea cat sunt de aberanti... joi... vinovatul le trimite pozele.. sunam imediat, ne spun ca le au primit si ne invita vineri dupa formularele de intrare in service,,, vineri sunam, ne spun sa venim luni, dupa ora 14... ne ducem luni dupa ora 14 si gasim incuiat,.,, plecam acasa... ne intoarcem marti la ora 10,,, le spunem ca am fost ieri, dar nu i am gasit.,. incep a rade si ne raspund: "da,,, ne mai jucam de a v ati ascunselea si incuiem usile..." . alt exemplu... ii intreb de ce nu au venit ei sa faca pozele pt masina vinovatului... -pt ca trebuia sa vina el.. dar, el a declarat ca masina lui nu se poate deplasa.. unde? in formularul de constatare amiabila.. ba nu! ba da... nu.. si deschid un dosar la intamplare de pe birou si mi arata cu degetul ca nu apare cuvantul directie ... scot din geanta copia.. le arat ca era precizat faptul ca masina nu se putea deplasa la sediu si ca trebuia sa vina ei... s au enervat la culme... si mulrte alte intamplari de felul acesta... VA MULTUMESC.....
domnule avocat, va multumesc pentru acest raspuns... dati-mi, va rog, mai multe detalii despre invitatia la conciliere. (daca este posibil sa o trimit prin posta electronica, daca exista un model tip..).
de altfel, totul a inceput de la faptul ca dl inspector de dauna a cerut fotografiile prin mail si nu le a facut dumnealui atata timp cat in formularul de intelegere amiabila se preciza clar ca vinovatul are probleme la sistemul de directie si janta indoita, deci autoturismul nu se putea deplasa. pot face ceva in acest sens? i am facut deja o reclamatie la superiori...
cu respect... Roxana M.
am primit astazi de la euroins o instiintare ... nu mi se platesc despagubiri intru cat in urma verificarilor efectuate de reprezentantii euroins au rezultata mai multe neconcordante in privinta circumstantelor producerii evenimentului in raport cu cele consemnate in formularul de Constatare amiabila de accident... Ce ma sfatuiti sa fac? cele declarate in acea constatare amiabila sunt intocmai cum s au petrecut.. singura problema este faptul ca fotografiile vinovatului sunt incomplete... si asta pt ca dl inspector i a spus sa i le trimita prin mail/// si asta le a trimsi dupa ce si a reparat partial masina si dupa ce i am mai dat si 330 de ron.. pt ca nu voia sa le mai trimita.. ce pot face?
am primit astazi de la euroins o instiintare ... nu mi se platesc despagubiri intru cat in urma verificarilor efectuate de reprezentantii euroins au rezultata mai multe neconcordante in privinta circumstantelor producerii evenimentului in raport cu cele consemnate in formularul de Constatare amiabila de accident... Ce ma sfatuiti sa fac? cele declarate in acea constatare amiabila sunt intocmai cum s au petrecut.. singura problema este faptul ca fotografiile vinovatului sunt incomplete... si asta pt ca dl inspector i a spus sa i le trimita prin mail/// si asta le a trimsi dupa ce si a reparat partial masina si dupa ce i am mai dat si 330 de ron.. pt ca nu voia sa le mai trimita.. ce pot face?
la firma de asigurari... nu prea mai am ce face... i am sunat sa i intreb ce mai este cu dosarul meu.. si mi au spus... "mi ati facut reclamatie... de acum asteptati raspuns de la bucuresti" dar cat sa mai astept? am sunat... mi a raspuns o voce feminina care mi a cerut datele,.. si mi a zis ca voi fi contactata pt lamuriri de dl care se ocupa de jud sv.. dar cat sa mai astept... ?? va multumesc!