Am si eu de recuperat un avans dat pentru o comanda care nu -sa mai livrat.Exista contract si facturi de avans.Firma respectiva ma tot amana ca-mi plateste azi ba ca maine ba ca poimanine si asa au trecut 4 luni!
Cum pot sa imi iau banii mai repede?
Am si probleme cu o firma la care am platit avans pentru marfa.Marfa nu a fost livrat la timp mai bine spus nu a fost livrata deloc si le-am cerut sa-mi inapoieze avansul dat.De 3 luni ma chinui sa iau banii si nu reusesc.Ce sa fac?
Carpatica in continuare este nepasatoare.M-am decis sa fac o reclamatie la OPC si la Politia Economica.In accident au fost trei masini,vinovatul si 2 pagubiti,la unul din pagubiti i s-a acceptat plata despagubirii iar mie nu.
Sa inteleg ca acea notificare pe care am trimis-o la Carpatica nu reprezinta concilierea.Va trebui sa ma intalnesc fata in fata cu ei si sa se intocmeasca un proces verbal si apoi sa-i trimit in judecata(daca nu rezolvam problema).
Primul raspuns scris a fost :Conform expertizei tehnice nu sunteti despagubit.Doar acesta a fost raspunsul lor.Am trimis o notificare trimisa prin posta cu confirmare si am cerut sa revizuiasca dosarul.Raspunsul telefonic a fost la fel,negativ.CSA am sesizat.
Din cate am citit eu legea ii obliga sa-mi justifice neplata daunei dar ei in continuare refuza.
Revin cu date noi despre problema mea cu Carpatica.
Dupa ce le-am trimis o notificare prin care i-am rugat sa revizuiasca dosarul de dauna acestia refuza in continuare sa-mi plateasca dauna.
Ce sa fac eu cu aceasta firma?Ce sa fac eu cu angajatii aceaia care te trateaza ca pe un nimic?
As vrea sa stiu cum se face o expertiza.Nu trebuiesc vazute masinile in cauza?Poate pozele facute nu sunt justificative.Conditiile in s-a produs acidentul sunt scrise in procesul verbal de la Politie.Politia a fost la fata locului a constatat si scris procesul.Nu vad ce neconcordante ar putea fii.
Oricum eu incerc rezolvarea pe cale amiabila si nu am chef sa ajung in instanta.Dar daca este nevoie o voi face fara nici o discutie.
Cred ca ar trebui facut un protest impotriva Carpatica,poate asa se sesizeaza CSA si nu le mai da voie sa incheie RCA.
Carpatica mi-a trimis o hartie prin care spune ca se refuza plata daunei in urma expertizei tehnice.Alte explicatii nu vor sa-mi dea.Maine voi merge sa cer explicatii.Prin lege ei sunt obligati sa-mi justifice neplata daunei.