Un lucru cert 100% este ca textul nu este scris de un copil de 14 ani. Punctarea evenimentelor prezentate, diectia controlata a logicii si exprimarea folosita indica faptul ca textul introdus pe net este realizat de un adult cu multa imaginatie dar si cu background juridic. Concluzia o tragi singur, draga Admin
Am mostenit un teren cumparat in 1992. trebuie cadastru. probleme
1. Puz in zona era intravilan
2. s-a schimbat Puz in extravilan
3. nu pot face Cadastru fara Rol Agricol cf actual Puz
4. Rol Agricol nu pot face fara Cadastru
5. Masuratoarea actuala da cu 25% mai mult la un teren de 800 mp
Cum rezolv?
Am o intrebare, ca simplu consumator
Stiu ca acum cativa ani exista o obligatie pt vanzatori de transport gratuit in limita orasului pt obiecte peste 10 Kg (poate ma insel)!!!
Exista asa ceva ceva in legislatia actuala?
Am dat cautare pe net, nu am gasit asa ceva!
Va rog sa ma (ne) ajutati cu informare!
Daca in momentul in care ati inchiriat locuinta ati vizionat-o si nu ati vazut gandaci este greseala dumneavoastra ca nu v-ati uitat bine. Daca v-ati uitat bine, intrebati-l pe proprietar ce insecticid a folosit ca sa va pacaleasca.
In primul rand, cereti si proba de amprente de pe pliculet.
In al doilea rand ar trebui sa fie identificati cei 15 oameni cu care stateati, sa le ia si lor probe de amprente.
Apoi ar fi intrebarea de ce si cine v-ar fi plasat pliculetul, daca nu stia unde va duceti si ca putea sa-l recupereze. Deci este unul dintre prietenii apropiati care avea acces la bagajul dumneavoastra. Inainte si la festival.
Ori mintiti, ori ati fost pacalit de unul dintre apropiati.
Din pacate, din ct inteleg, dumneavoastra nu ati cumparat imobilul ci numai ati platit un avans.In functie de contractul incheiat si de intelegerea cu proprietarul, puteti sa amanati plata sau sa pierdeti si avansul si casa.