avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Activitate mrt

Activitate mrt

da, la fisc apare cu amenda, cum se procedeaza ca sa o anuleze ca de la fisc zic ca trebuie sa o plateasca si sa ma dea pe mine in judecata ca sa si recupereze banii, si totusi nu inteleg de ce nu mi a venit mie pt ca eu eram proprietar la acea data, multumesc.
Buna ziua. Am cumparat o masina in august 2011 si azi 23.09.2013 m a sunat fostul proprietar ca i a venit o amenda de rovigneta din ianuarie 2012 si ca trebuie sa o platesc. Recunosc ca nu am avut rovigneta atunci dar doar din cauza ca am uitat, rovigneta expirand atunci la sfarsitul anului. Ce se intampla in acest caz? Se prescrie daca a venit dupa un an si 9 luni? Multumesc.
Buna ziua
De cateva zile sotiei mele i s a pus pata pe mine sa parasesc domiciliul fara vreun motiv intemeiat. Cand ne am cunoscut ea de abia cumparase apartamentul in care stam si platea rate la el. Dupa ce ne am casatorit am platit impreuna ratele ba mai mult eu am dispus de bani si am investit in aceasta casa doar banii mei, ea neavand economii si acum pur si simplu ma vrea afara. Mentionez ca avem si un copil si as vrea sa particip la cresterea si educatia lui. Au trecut putin peste 4 ani de cand ne am casatorit si nu stiu ce a apucat o de vrea sa ma dea afara in strada pt ca apartamentul este pe numele ei si cica eu nu am nici un drept. As dori sa aflu daca pot ramane in aceasta casa chiar de o sa divortam in conditiile pe care vi le am relatat. Multumesc anticipat.
sora mea m a informat ca in urma consultarii cu notarul, la care urmeaza sa se incheie actul de donatie, acesta din urma i a comunicat ca nu pot face actele decat daca eu semnez in fata notarului ca cedez partea mea din asa zisa mostenire.
buna ziua. parintii mei, care sunt inca in viata vor sa doneze intreaga casa surorii mele, iar eu sunt de acord sa renunt la dreptul meu in favoarea surorii. in aceasta situatie, va intreb daca este necesar, in cazul donatiei, sa consemnez cedarea mea de bunavoie, printr un act notarial, sau nu?
va multumesc !
sora mea vrea act de vanzare-cumparare pe intreaga casa, de aceea , eu v am intrebat daca este necesar sa consemnez in scris ca cedez partea mea, sau nu este necesar niciun act.
V multumesc !
mentionez ca parintii sunt in viata
buna ziua. suntem 2 copii la parinti. eu doresc sa renunt de bunavoie la dreptul meu de mostenitor al casei parintesti in favoarea surorii mele. este necesar consemnarea acestui fapt printr un act notarial sau nu?
va multumesc!
buna ziua.suntem 3 copii la parinti:eu, cea mai mica, necasatorita, sora mea, casatorita si locuieste cu parintii mei in bucuresti si fratele meu, casatorit, care locuieste in buzau. acum o zi am aflat cu stupoare ca parintii mei, vor sa vanda casa in procent de 100% surorii mele, iar eu , necunoscand intentia parintilor mei, vreau sa stiu daca pot ataca in instanta aceasta decizie. in plus, sora mea , a vandut casa , prin act de vanzare-cumparare fratelui meu, care la randul lui a vandut o si el. fratele s a angajat, fara a consimti nimic in scris, ca el nu mai are nicio pretentie asupra casei parintesti, partea lui de mostenire care i s ar si cuvenit, cedand-o surorii mele.
buna ziua.
as dori sa cumpar un imobil si nu stiu cum sa procedez mai bine; adica am inteles ca se face o evaluare intai pt imobil si m a indrumat cineva sa inchei actele la un avocat ca onorariul este considerabil mai mic. este cineva care ma poate lamuri detaliat? multumesc mult.:sorry: