avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Activitate bogdy29

Activitate bogdy29

doar daca cere politistul, adica multi au primit suspendare 30 de zile si nu au dat examen, d-voastra ati spus intre 30(treizeci) si.....
Buna ziua!

Daca s-a suspendat permisul pentru o perioada de 90 de zile + examen, dupa aceste 90 de zile se primeste permisul inapoi? sau numai dupa sustinerea OBLIGATORIE a examenului??


Mersi!
Discuție viza flotant
Buna ziua!

Daca o persoana care sta in chirie doreste sa obtina viza de flotant, am vazut ca-i trebuie pe langa diferite acte , actul de identitate + prezenta obligatorie a proprietarului..........Daca proprietarul nu poate veni , ce anume trebuie sa trimita? adica ce fel de procura trebuie sa faca la notar? e de ajuns copia dupa buletin?

Va multumesc mult! si ma scuzati daca nu am postat unde trebuie

Cu respect!
Răspuns la discuția PVsa-Cheltuieli de judecata
la asta m-am gandit si eu, dar nu e cazul....ambele parti se afla in acelasi oras

si oricum plangerea este impotriva politiei, care doreste rezolvarea cazului si cheama ambele parti la proces, dar plangerea nu a fost depusa impotriva lui Popescu Popescu, deci eu nu-l chem direct la proces....,nu?
Buna ziua!

Exista posibilitatea ca in urma unui proces in care s-a facut plangere impotriva unui proces verbal, ca in final daca se pierde procesul , sa fie cerute cheltuieli de judecata ?
Răspuns la discuția intrebare PV
:)))....asta-i buna....sa-i zic eu ca greseste....pai tocmai asta era ideea....ca daca a gresit intocmirea PV, doresc sa fie declarat nul.....

suspendarea permisului
Art 230:
h) neanuntarea si/sau neprezentarea la unitatea de politie competenta, in 48 de ore de la implicarea intr-un accident, daca acesta a avut ca urmare pagube materiale.



alta data te rog sa lasi un avocat sa raspunda....
mersi
Răspuns la discuția intrebare PV
nu m-ai inteles....daca legea zice ca neprezentaarea in 48 de ore de la momentul cand a avut loc fata duce la ........atunci d'nu politist asta trebuia sa scrie in PV , nu ca in 24 de ore.....deci nu stie legea bine....
Discuție intrebare PV
Buna ziua!

Daca un conducator auto dupa un accident usor nu se prezinta la politie doar dupa 3 zile, i se suspenda permisul auto pe 30 de zile, dar daca pe procesul verbal scrie ca se suspenda deoarece nu sa prezentat in 24 de ore , e corect? pt ca eu stiu ca in 48 de ore trebuie sa se prezinte......

mersi
daca dupa un accident de masina politia scoatee vinovat o persoana si ea da declaratie ca-si asuma vinovatia, apoi cercetand imprejurarile si avand dovezi clare de nevinovatie , poate avea sanse de castig la tribunal? sau odata ce s-a dat declaratie de asumare, e ca si gata?
mersi
Buna ziua!

O sa va povestesc pe scurt, sa nu va plictisesc:

tatal meu conducea masina, in care eram eu si mama.stationam pe partea dreapta a drumului si m-am dat jos la un magazin.masina stationa cu motorul pornit si roata din stanga inclinata spre drum.cand m-am urcat eu in masina tata a semnalizat si s-a uitat in oglinda, apoi in momentul urmator un taximetrist a taiat o curba la dreapta si s-a atins usor de roata din stanga avand o foarte mica zgarietura.am plecat m-ai departe ca nu puteam sta, trebuia sa jungem urgent undeva.nu ne-am prezentat la politie in 48 de ore si taximetristul a facut plangere la politie si dupa cercetari, vai de mama lor ce gandire au domnii politisti, l-au scos pe tata vinovat si i-au suspendat carnetul pe 90 de zile + examen.+amenda 120lei in 48 de ore.

1. Ce acte trebuie pentru contestare PV si dosarul se depune la judecatorie?Apoi se merge la politie pentru ridicare permis pana la sentinta?
2. Procesul verbal nu indica companie de asigurari, e valabil??
3. La tribunal ma gandesc ca sunt chemati si martori, adica cei aflati in masina...
cate sanse sunt de castig?

posibil sa revin si cu alte intrebari...


VA MULTUMESC MULT!