avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters106188

Activitate ContSters106188

In invatamantul superior se gaseste o reglementare care prevede acordarea de locuri bugetate celor pana la 26 de ani....dar nu o spun pur si simplu......exista ceva scris. De aceea cred ca ar trebui sa mi se acorde aceasta reducere..pana la 26 de ani.....
Buna seara! Am mai scris odata despre problema mea, ca nu mi se acorda reducere (pt studenti) pt transportul in comun in orasul Bacau, pe motiv ca am implinit 24 de ani. Am gasit H.G.1367/2003 care nu precizeaza anii.... Am sunat la S.C Transport Public S.A si nici ei nu mi-au dat un raspuns clar de ce nu acirda reducere celor care au implinit 24 de ani. Mi s-a spus sa gasesc legea si ei imi acorda, ba chiar imi vor da banii inapoi pt abonamentele pe care le-am luat la pret intreg...................Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca mai e ceva care ma poate ajuta in aceasta situati. (nu au nici o hotarare a Consiliului Judetean care sa reglementeze reducerea pana la 24 de ani, NIMIC) Va multumesc!
Tocmai asta e...ca nu gasesc raspunsul...dar maine am sa sun la societatea de transport sa intreb si sper sa primesc un raspuns mai detaliat decat cel primit de la casiera de la ghiseul de abonamente. Multumesc mult!
Bună ziua! Aş dori o informaţie pe care am căutat-o, dar nu am găsit-o... Care este legea ce specifică până la ce vârstă se dă reducere pt transport public. Eu am 24 ani împliniţi şi sunt studentă în primul an, la o universitate de stat, loc bugetat. Asta pentru că până la 26 de ani, stiam eu, se dau reduceri, de aceea am şi fost primită, admisă pe locurile bugetate... Când am vrut să îmi iau abonament cu reducere pt transportul public mi s-a spus, şi am fost refuzată, "pt că legea spune pâna la 24 ani se dau reducerile". As vrea să stiu dacă e adevărat...se contrazice cu ce stiu de la facultate. Mulţumesc mult!
Răspuns la discuția Service auto
Azi chiar ne-au intrebat cei de la protectia consumatorului daca ne-au dat factura, ceea ce nu s-a intamplat, iar cei de la protectie ne-au spus sa mergem sa o luam. Azi cand a fost prietenul meu, patronul service-uluil-a brancit si l-a dat afara. Cred ca asta vom face, vom merge la garda financiara si sper sa rezolvam ceva....e groaznic cand se intampla asemenea abuzuri.... daca mai aveti sfaturi le asteptam... Va multumim!
Discuție Service auto
Buna ziua,
Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv... Prietenul meu a avut un accident cu masina un golf 4 pe benzina si a dus masina intr-un service Global Net Bacau, service care a acceptat sa repare masina cu piesele pe care noi le ducem, pentru ca ei au preturi f mari. Dupa ce masina a stat o luna in service, desi nu era cazul, a luat-o si a observat a doua zi ca port fuzeta (care a costat 1100 lei, noua) pe care ei au montat-o era fffff mare si nu se potrivea (era de motorina, nu de benzina). Service-ul nu a vrut sa recunoasca greseala lor, de a monta o piesa ce nu se potriveste tehnic (magazinul de unde am cumparat_o nu a vrut sa o schimbe pt ca trecusera 30 zile). Am mers la Protectia consumatorului, iar acestia au spus ca nu se fac vinovati de nimic pentru ca ei monteaza ce le aduce clientul.... Dar as dori sa intreb daca ecest lucru e normal??? au spus ca si daca era "de avion" ei tot o montau... dar la predarea masinii nu semneaza un inspector care verifica daca masina e in stare buna de functionare si isi da acordul sa iasa masina pe starda??? Va rog, astept un raspuns!!! Nu stim ce sa facem!!! Multumesc!
Chiar nimeni nu ma poate lamuri.... :( , va rog! poate stiti ceva cat de putin sa am o mica idee! multumesc!
As dori sa stiu unde as putea sa citesc ceva despre programele de studiu sutorizate sa functioneze provizoriu. As dori sa ma inscriu la facultate si am gasit un domeniu de licenta care e doar autorizat si nu acredidat. Cum credeti ca ma poate afecta acest lucru? sunt recunoscute aceste specializari? Astept raspunsuri sa ma lamuresc :). Va multumesc!
Răspuns la discuția Pentru proces!!!
Multumesc!!! :)
Răspuns la discuția Pentru proces!!!
intampinare=?????????