avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate vik54

Activitate vik54

BUNA ZIUA! Sunt pensionar militar, dupa pensionare am lucrat in viata civila. Doresc sa separ pensia militara de cea civila, care acum este luata in calcul doar ca nr ani nu cu ce am contribuit. Doresc sa dau in judecata Casa Sectoriala si va solicit un model pentru instanta. Va multumesc!
Locuiesc la bloc, vecinul de pe,palier are un caine care latra ziua, uneori si noapte. Ce este de facut? Poate tine cainele in apartament ? Foloseste liftul de 3-4 ori pe zi pt catel, eu o data pe zi, platim la fel pentru intretinere lift. Ce este de facut? Multumesc!
Multumesc! Probabil sunt ceva interese in jurul meu. Am facut cerere la urbanism, a fost la fata locului si nimic, a pus semnul de statie.
Buna ziua!
Detin un teren in loc Vaslui,intravilan, la DN Vaslui- Iasi. Primaria Vaslui a hotarit sa faca o statie pentru auto in dreptul terenului propietate personala. Deschiderea terenului este de 10 m la strada.Prin montarea statiei nu mai am acces la teren. Cei de la urbanism nu vor sa o mute 20 m in fata sau in spate. Cum pot sa-mi rezolv aceasta situatie. Va multumesc!
Buna ziua!
Din neatentie nu am respectat o prevedere din codul rutier. Am fost fotografiat de un conducator auto. Poate politia sa ma amendeze pe baza aceste foto. Multumesc!
daca 01.06.11 este ziua in care incepeti activitatea, inregistrarea se face cel tarziu pe 31.05
vik
Răspuns la discuția cereri fise de post
Rog sa ma ajutati, am control de la itm- nu am fise post
- lacatus mecanic
-sapator manual
- electromecanic retele cablu (telefonie)
- electrician in constructii
- electrician intretinere si reparatie
-manipulant marfa
- electromecanic auto
multumesc mult
victorisac2000@gmail.com
Nr. inrgistrare CIM il da angajatorul, apoi CIM se inregistreaza in REVISAL si in REGISTRUL DE EVIDENTA AL SALARIATILOR ( operatiune ce este executata de angajator) ,electronic se transmite la ITM
Daca doriti, puteti verifica la ITM daca contractul este inregistrat
victor
Răspuns la discuția Recuperare imprumut
pentru completare:
Nu doreste sa returneze suma de bani - nora
Am un fiu casatorit de 8 ani. In 2009 i-am renovat casa, nu a avut bani si am platit eu ~ 10.000 E. Nora nu este deacord sa-mi restituie banii.Nu am intocmit nici un document cu cei care au renovat locuinta, am platit fara chitanta .Fiul doreste sa-mi restituie banii, um putem rezolva situatia.
Pot sa fac retroactiv un contract la notar
Va multumesc