avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters108914

Activitate ContSters108914

Răspuns la discuția executare silita
Deci pana la urma va plati firma sau persoana fizica?
Executorul a obtinut in instanta o validare poprire.
Nu cred ca a cerut maimult
Cand se cere un titlu de executare silita european se cere in mod special acest lucru sau este acelasi cu unul obisnuit?
Poate sa ceara o firma executarea silita a bunurilor imobile din spatiul U.E. a unei persoane fizice ?
Si se face alt dosar de judecata?
Executorul judecatoresc a obtinut o validare poprire impotriva mea. Dupa ce nu va realiza ca nu are ce poprii poate sa ceara executarea silita a unui imobil?
In cazul in care executorul judecatoresc obsearva ca prin porire nu poate recupera nimic de la debitor poate sa initieze o actiune de executare silita impotriva bunurilor imobile ale acestuia?
Asi vrea sa stiu daca prin poprire se executa silit numai bunurile mobile sau salariale sau si bunurile imobilecum ar fi de exemplu o locuinta?
Pot sa fiu executat silit pentru ca am avalizat un bilet la ordin in timp ce eram director la o firma?
Mentione ca firma a dat falimet iar procedura o fost incheiata.
Am citit legea pentru titlurie executorii europene.Puteti sa imi spuneti ce inseamna?:
Nu se aplica in cazul
– starea sau capacitatea persoanelor fizice, regimurilor matrimoniale, testamentelor şi succesiunilor;
– falimentului, concordatelor sau altor proceduri similare
Raber SRL : Creditor
Grecu SRL : Terţ poprit
Cristea Ion : Debitor
BIROUL EXECUTORULUI JUDECÃTORESC Barbu Gheroghe : Intimat
Obiectul procesului este validare poprire.
Imi sputeti spune va rog impotriva cui este inaintata acttiunea si cine va fi executat silit?
Răspuns la discuția doasr de judecata
Nu stiu nr de dosar