avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Activitate ladyana

Activitate ladyana

Bună ziua
Cum procedez sa radiez masina veche a tatălui meu decedat?
Sunt unicul moștenitor.
Mulțumesc.
Buna ziua
Doresc un răspuns pentru următoarea situație
Dețin un apartament în oraș și o casa la tara.
Cartea mea de identitatea este cu adresa de la apartamentul din oraș.
Casa de la tara este de asemenea proprietate personala.
Plătesc impozitele la primăria din oraș și la fel La cea din sat..
Locuiesc din motive de sănătate la tara.
Este obligatoriu cu noua lege sa mi schimb domiciliul pe cartea de identitate?
Mulțumesc mult.
Buna ziua
Am procura notariala de la sora mea de ai vinde masina.,dar din motive de sănătate nu pot sa ma ocup de obținerea certificatului fiscal.
Menționez ca sora locuiește în străinătate departe .Pot imputernici pe altcineva sa facă toate demersurile ?știu ca proprietarul mașinii sau un împuternicit poate obține certificatului fiscal.
În acest caz dificil cum as putea rezolva?
Mulțumesc mult.
Buna seara
Doresc sa stiu daca poti plati RCA ,la un.autoturism al cărei proprietar nu esti,acesta fiind decedat,însă ai puterniicire notariala, de folosirea mașinii dată de fiica moștenitoare.,pe perioada nedeterminată.
Mersi
Buna ziua
Ca si girant poti afla de la banca cat mai trebuie rambursat din suma împrumutată?
Mersi
Bunaziua
Am primit o masina veche , dar inca buna, de la o ruda sa ofolosim ,doar cu un act de imputernicire.
Talonul era pe numele rudei.
Dar acest nenorocit de Covid a dus la decesul rudei noastre.
Intrebare cum mai putem folosi masina
multumesc.
Buna ziua
Cum se procedează cu chiria si întreținere in cazul când chiriașul, student fiind nu mai sta in apartament din martie 2020,dar contractul de închiriere este încă valabil.si revine abia din septembrie ,odată cu începerea anului școlar.
Cine si cum se achită?
Vă mulțumesc.
Buna ziua,
Ma intereseaza care sunt obligatiile chiriasului care lipseste din apartamentul inchiriat o perioada de o luna,din motive personale.,contractul de inchiriere fiind valabil si corespunde perioadei de inchiriere.(au plecat acasa din cauza coronavirusuluji)
Nu sunt obligati sa si achite chiria si intretinerea?
Trebuie proprietarul sa i faca reduceri?
astept un raspuns.
Multumesc.
Buna ziua, eu si sotul meu avem un apartament si in actul de cumparare suntem trecuti amandoi ca proprietari.Va intreb trebuie sa achit atat eu cat si sotul impozit pe apartament?deci de doua ori?Multumesc.
Buna ziua, o ruda a vandut la tara o casa.In momentul intocmirii actului de vanzare , respectiv luna august, gradina era cultivata de ea cu porumb, acum cand doreste sa si ia recolta noul proprietar se opune. Ce sa faca?ea a crezut ca intelegerea verbala e deajuns.