avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate love_singh

Activitate love_singh

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu nu cred ca in Romania exista vreun notar care sa treaca in contractul de imprumut penalitati de 10 % pe zi. In cel mai rau caz 1%...Dar chiar si asa cel care a luat banii cu siguranta a stiut ce semneaza.
In plus ma intreb de ce persoana care a luat banii incearca sa se sustraga de la plata datoriei . Eu stiu ca un act facut la notar nu poate fi contestat si nici vorba de camatarie. In cel mai rau caz se vor judeca in civil si cu siguranta cel care a luat banii va pierde pentru ca actul va fi investit cu titlu executoriu .
Pana atunci raman la parerea mea ca ceea ce ati expus aici este doar o poveste .
Pentru ce ai facut tu nu exista alta scapare decat sa restitui banii si sa te rogi sa scapi doar cu o amenda. Dincolo de acest aspect eu ma intreb cum ai reusit sa prostesti acei oameni sa iti dea in avans suma de bani fara sa faci nimic, cand in mod normal tu trebuia sa primesti avans si la urma sa ti se ahite restul de bani...Sau probabil ca ce ai incasat reprezenta un avans din lucrare...Parerea mea este ca iti meriti soarta pentru ca eu cred ca nu esti la prima abatere de acest fel !
Eu nu cred ca lucrurile stau chiar asa, adevarul poate fi undeva la mijloc...Chiar si asa va trebui sa inveti ceva din aceasta lectie pe care viata ti-o ofera...
Si pe cine pot alege cenzor, daca asociatia are 3 membri?

george-neagu a scris:

Nu. In consiliul director minim trei persoane, presedintele si alti doi membrii.

1. Dacă cenzorul unei asociații nu poate face parte din consiliul director, atunci pot trece la membri consiliului director doar 2 membri din cei 3 care o formeaza?
Răspuns la discuția Cerere rezervare nume asociatie
Multumesc!
Ce trebuie completat la spatiile libere?
Categoria de persoană juridică fără scop patrimonial (asociaţie, -
- fundaţie, federaţie) pentru care se solicită verificarea – ..........................................
(daca infiintez asociatie, asta trec aici?)
Tariful achitat 36 lei, conform ......................................... (conform ce?)
Răspuns la discuția Inselaciune pe FB
Cred ca nu sunteti prima persoana pagubita de acesta. Si mai cred ca daca individul traieste doar din asta este posibil sa isi acopere urmele foarte bine. Adica un cont facebook fictiv, nume fictiv si in plus nici nu cred ca a folosit internetul de acasa.I-ati dat si un cod paysave care poate fi folosit bine mersi de oricine( este ca un cec la purtator unde nimeni nu cere identitatea ). Parerea mea personala este ca ati pierdut cei 500 lei. Nu cred ca pentru aceasta suma ar fi cineva care sa isi bata capul sa il gaseasca. Cred ca ar putea fi o invatatura de minte sa nu mai se apeleze la servicii online de la diversi necunoscuti. Mai cred ca si cu acel telefon blocat era o problema si acest individ mizeaza chiar pe acest lucru ca nu veti face plangere. Adica telefonul poate fi foarte bine furat si atunci din reclamant veti fi pus in postura de infractor chiar daca doar l-ati cumparat de la altcineva. Sugestia mea este sa va ganditi de doua ori inainte de a face reclamatie...
Eu am totusi cateva intrebari pe care mi le pun citind ceea ce dumneavoastra ati scris:
- de ce ati cumparat un lucru daca nu aveati garantia ca veti avea cu ce plati?
- de ce ati inapoiat rulota dupa un an de zile?
- de ce ati inapoiat rulota doar cand el v-a facut plangere sa-i dati banii?
Chitanta de mana cu martori poate avea valoare juridica si in urma unui proces se poate trece la executare silita.
Dumneavoastra facand o chitanta de mana v-ati angajat sa cumparati rulota si nu cred ca in chitanta facuta ati specificat ca o puteti restitui daca nu primiti banii de la fonduri.
Ma intreb deasemenea, cel care v-a vandut rulota cum a fost posibil sa fie de acord sa o dea pe datorie ? Aici cred ca ori se bucura sa scape cumva de rulota ori v-a pus un pret mult mai mare si era dispus sa astepte...stiind ca ulterior oricum recupereaza banii.
Eu cred ca adevarul este undeva dincolo de cuvintele dumneavoastra, iar ce puteti face este sa luati o consultatie la un avocat. Doar el va poate indruma catre o cale corecta...in caz ca exista.
Răspuns la discuția Probleme cu Banca
Pai asta a fost si nemultumirea mea insa au sustinut ca extrasele se elibereaza pe zile si nicidecum pe luna.(desi eu am cerut pe luna si desi niciodata nu imi percepusera acest comision cand ridicam duplicat) Am avut sapte operatiuni si in consecinta mi-au eliberat sapte extrase - acesta a fost raspunsul venit de la sediul central al bancii. Exact asa scrie si pe extras : "comision duplicat extras cont - 7 extrase. Este peste puterea mea de intelegere. Aceasta banca : este singura banca unde am auzit sa se practice acest lucru. Am intrebat la alte cinci banci si evident s-au inchinat cand au citit raspunsul primit de la sediul lor central.
Mentionez ca eram clientul bancii din anul 1997, iar acest lucru nu a contat atunci cand am cerut o explicatie. Au preferat sa piarda un client decat sa-si recunoasca greseala.
Acum ii vad in Kaufland cu o masuta si alearga dupa clienti sa le faca carduri - se plang ca au target prea mare insa isi pierd vechii clienti prin practicile abuzive si neprofesioniste.
Eu ma intreb ce as putea face pentru ca cei care au gresit sa plateasca pentru neplacerile pe care mi le-au creat.
Cum pentru asigurari exista COMISIA DE SUPRAVEGHERE A ASIGURARILOR consider ca si pentru banci ar trebui sa existe o institutie superioara unde cei pagubiti ar putea face plangere.
Sunt convins ca sunt multi oameni care au probleme cu bancile insa cei mai multi nici nu isi verifica lunar sumele pe care bancile le iau abuziv din contul lor.