Sunt pensionara si lucrez ca ingrijitoare de batrani in Austria 182-200 zile pe an.
Va rog sa-mi raspundeti daca sunt nevoita si in Austria si in Romania sa platesc impozit pe banii castigati?
In luna septembrie am platit impozitul pe , a doua casa si impozit pe masina cu 2300 capacitate cil.dupa aceasta am auzit ca aceasta lege nu mai este valabila cand primesc bani inapoi si cum?
va rog sa mi raspundeti daca platesc impozitul minim ,si se abroga legea din 21 aprilie in legatura cu firmele in dizolvare,lichidare cum primesc inapoi banii?
Va rog sa-mi scrieti
/trebuie sa platim impozit minim daca santem incurs de dizolvare din noiembrie si vrem lichidare cat mai repede?Am platit taxa forfetara pana in ultimul trimestru l2009.Am citit ordonanta din 21 aprilie unde se scrie ca nu platesc firmele cu dizolvare si lichidare.Va multumesc.
Va rog sa-mi raspundeti ,mai exista taxa forfetara?Avem a firma in dizolvare din octombrie, de cinci ani ni s-a luat licenta de transport nu am facut nici un ban de atunci,si am platit pana in ianuarie taxa forfetara.Va rog scrieti-mi asta este lege bine gandita? si nu pot contesta niciunde?
Sistarea srl -ului s-s terminat in 28 februarie dupa trei ani.Am depus numai la finante bilantul pana in octombrie cand am cerut dizolvarea societatii .in acest caz trebuie sa platim taxa forfetara si dobanda de intarziere de cand se calculeaza.?