In cazul in care sunt doua posturi similare iar unul este desfiintat, este obligatoriu sa se tina cont de acele criterii minimale fiind concediere indiv?
Buna ziua,
Art.81(2) din CCMUNN poate fi aplicat si in conditiile disponibilizarii din motive economice si de reorganizare conf.art.65(1), chiar daca exista un CCM la nivel de societate sau este valabil numai pentru concedieri colective?
Buna ziua,
Art.81(2) din CCMUNN poate fi aplicat si in conditiile disponibilizarii din motive economice si de reorganizare conf.art.65(1), chiar daca exista un CCM la nivel de societate sau este valabil numai pentru concedieri colective?
Buna ziua,
Buna seara
Nu suntem doi soti angajati la aceeasi firma.Cand am spus situatie familiala m-am referit la faptul ca nu s-a tinut cont de aceasta intre mine si colega mea care ocupa acelasi post ca si al meu, eu avand un copil in intretinere .
Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in cazul in care am facut contestatie pentru desfiintarea postului si nu s-a tinut cont de situatia familiala in conditiile in care erau doua posturi identice.Maine sunt chemata in instanta si nu stiu cam ce ar trebui sa fac. Trebuie cumva sa merg cu un avocat?