Buna ziua,
Dacă în urma succesiuni am rămas 3 moștenitori, și vrem ca doar unul sa ne reprezinte( contract Enel, lista intretinere), iar dacă ceilalți doi sunt plecați din țară, de ce documente avem nevoie ca cel rămas în tara sa il poată reprezenta?
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema legata de un credit, pe care am avut proprire pe salariu si din care in luna Mai 2019 mi sa oprit ultima transa din suma datorată. In luna Iunie 2019 angajatorul a primit o noua scrisoare de la Biroul Executivului Judecătoresc ca as mai avea de plata o sumă de 7000ron. As vrea macar sa stiu de ce plătesc suma aceasta, către Biroul Executivului Judecătoresc, daca in prima notificare scrie ca datoria reprezintă datoria la banca plus cheltuieli de judecată
As dori sa stiu daca am contract part time ce acte imi trebuie pentru ajutorul de somaj si daca ma afecteaza cu ceva faptul ca contractul este part time ?
Si ce acte trebuie sa mi elibereze angajatorul la sfarsitul unui contract
Pana la data de 23.07.2011 am beneficiat de concediu de maternitate, in luna a 7(saptea) am trimis la vechiul loc de munca o scrisoare de recomandare cu confirmare de primire o cerere de incetare a contractului de munca la cere nu am primit nici un raspuns.
As dori sa stiu cum pot sa stiu cum pot sa intru in posesia carti de munca,de la vechiul loc de munca?
As dori sa stiu ce cauze contractuale ar trebui sa inchei in conditile in care cumparatorul ar dori urmatoarele:
- notar propiu
- avans casa de 1% cu conditia sa locuiasca in imobil pana la achitarea in 3 luni a sumei intergrale