Multumesc consultantilor avocatnet pentru ca am procedat asa cum m-au indrumat si am obtinut salariul compensatoriu luna aceasta.
Ma bucur ca exista un astfel de forum si ma bucur ca inca mai sunt oameni bine intentionati care sprijina angajatii sau fostii angajati sa-si obtina drepturile legale.
Toata stima:yes:=D>
In momentul acesta nu mai pot lua numar de inregistrare pt ca perioada de preaviz s-a incheiat si nu mai pot intra in firma, de aceea intrebam daca pot trimite cererea respectiva prin posta, este valabil?
In luna noiembrie mi s-a incheiat contractul de munca cu art.65, am primit cartea de munca, decizia de concediere si nota de lichidare, dar nu mi-a fost platit salariul compensatoriu.
Am inteles ca desi angajatorul are obligatia legala de a face plati compensatorii, ar trebui sa fac o cerere pt a solicita plata acestuia. Avand in vedere ca am primit nota de lichidare, mai pot face aceasta cerere ? Aceasta cerere poate fi trimisa si prin posta sau trebuia sa aiba numar de iesire in registrul firmei?
In luna noiembrie mi s-a incheiat contractul de munca cu art.65, am primit cartea de munca, decizia de concediere si nota de lichidare, dar nu mi-a fost platit salariul compensatoriu.
Am inteles ca desi angajatorul are obligatia legala de a face plati compensatorii, ar trebui sa fac o cerere pt a solicita plata acestuia. Avand in vedere ca am primit nota de lichidare, mai pot face aceasta cerere ? Aceasta cerere poate fi trimisa si prin posta sau trebuia sa aiba numar de iesire in registrul firmei?
de la data primirii deciziei de incetare cim in cat timp trebuie sa primesc salariul compensatoriu ca sa am o baza legala pentru a da in judecata angajatorul?
daca maine este ultima zi de preaviz inseamna ca in cursul zilei de maine trebuie sa-mi fie data decizia de concediere+restul de plata(adica plata pt cele 20de zile de preaviz+salariu compensatoriu) chiar daca data la care se dau salariile este pe 30nov?